Fırtına 5.kez başkan

Darıca 26.03.2019 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fırtına 5.kez başkan

Darıca Erzurum İli Aziziye İlçesi Başovacıklılar Derneği  yeni dönem yönetimini belirlemek üzere genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Delegeler, derneğin 4 dönemdir başkanlığını yapan Burhanettin Fırtına yeni dönemde de bu görevine devam etmesi yönünde karar aldılar. 5. Kez Erzurum İli Aziziye İlçesi Başovacıklılar Derneği’ne başkanlık yapacak olan Burhanetin Fırtına güven tazeleyerek kendisine bu görevi tekrar veren hemşerilerine teşekkür etti.  Burhanettin Fırtına’nın yeni dönemde oluşturduğu yönetim kurulunda şu isimler var. Özcan Yazıcı, Aziz Aydın, Mehmet Taşören, Ali Yazıcı, Fatih Kılıç, Uğur Yazıcı. ETKİNLİKLER SÜRECEK Burhanettin Fırtına göreve tekrar seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Hemşerilerimizin her zaman sıkıntısında ve mutluluğunda birlikte olmaya devam edeceğiz. Cemiyet toplantılarında onları yalnız bırakmayacağız. Köylülerimizle birlikte her türlü kültür, sanat, piknik ve diğer etkinlikleri düzenlemeye onların sosyal hayatlarına da renk katmaya devam edeceğiz.  Allah birliğimizi ve beraberliğimizi devam ettirir inşallah.” dedi. Fırtına’nın daha önceki  döneminde derneğe yer alınırken bu araziye 400 metrekare kapalı alan yapıldı. Çanakkale ve hızlı trenle Konya’ya kültür gezileri  düzenlendi. Bayramlaşma törenleri için köylerine tur düzenlendi.

Darıca Erzurum İli Aziziye İlçesi Başovacıklılar Derneği  yeni dönem yönetimini belirlemek üzere genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Delegeler, derneğin 4 dönemdir başkanlığını yapan Burhanettin Fırtına yeni dönemde de bu görevine devam etmesi yönünde karar aldılar. 5. Kez Erzurum İli Aziziye İlçesi Başovacıklılar Derneği’ne başkanlık yapacak olan Burhanetin Fırtına güven tazeleyerek kendisine bu görevi tekrar veren hemşerilerine teşekkür etti.  Burhanettin Fırtına’nın yeni dönemde oluşturduğu yönetim kurulunda şu isimler var. Özcan Yazıcı, Aziz Aydın, Mehmet Taşören, Ali Yazıcı, Fatih Kılıç, Uğur Yazıcı.

ETKİNLİKLER SÜRECEK

Burhanettin Fırtına göreve tekrar seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Hemşerilerimizin her zaman sıkıntısında ve mutluluğunda birlikte olmaya devam edeceğiz. Cemiyet toplantılarında onları yalnız bırakmayacağız. Köylülerimizle birlikte her türlü kültür, sanat, piknik ve diğer etkinlikleri düzenlemeye onların sosyal hayatlarına da renk katmaya devam edeceğiz.  Allah birliğimizi ve beraberliğimizi devam ettirir inşallah.” dedi. Fırtına’nın daha önceki  döneminde derneğe yer alınırken bu araziye 400 metrekare kapalı alan yapıldı. Çanakkale ve hızlı trenle Konya’ya kültür gezileri  düzenlendi. Bayramlaşma törenleri için köylerine tur düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.