Gebze Belediyesi olağanüstü toplanıyor

Gebze 30.06.2020 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Belediyesi olağanüstü toplanıyor

Gebze Belediyesi olağanüstü meclisi 2 Temmuz Perşembe günü Gebze Kültür Merkezi Salonunda toplanacak. 2 Temmuz Perşembe günü Gebze Kültür Merkezi Salonunda toplanacak Gebze Belediyesi olağanüstü meclisinde belediye encümeni ve komisyon üye seçimi gerçekleştirilecek. Mecliste Hakkari Durankaya Belediyesi ile Gebze Belediyesi arasında ‘Kardeş Kent’ ilişkisi kurulmasına ilişkin teklifte bulunulacak.  

Gebze Belediyesi olağanüstü meclisi 2 Temmuz Perşembe günü Gebze Kültür Merkezi Salonunda toplanacak.

2 Temmuz Perşembe günü Gebze Kültür Merkezi Salonunda toplanacak Gebze Belediyesi olağanüstü meclisinde belediye encümeni ve komisyon üye seçimi gerçekleştirilecek. Mecliste Hakkari Durankaya Belediyesi ile Gebze Belediyesi arasında ‘Kardeş Kent’ ilişkisi kurulmasına ilişkin teklifte bulunulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.