HAMİLE KADINI ALMAYAN TAKSİCİYE NE YAPTIRIM UYGULANACAK?

Çayırova 28.05.2020 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

HAMİLE KADINI ALMAYAN TAKSİCİYE NE YAPTIRIM UYGULANACAK?

ÇAYIROVALILAR CEVAP BEKLİYOR

Çayırova’da doğum yapmak üzere taksi çağıran kadına, “Araba pislenir” diyen taksiciye ne yaptırım uygulanacağını tüm Çayırovalılar merakla bekliyor! Çayırova’da yaşayan hamile kadının başına talihsiz bir olay geldi. Çayırova’da doğum yapmak üzere olan bir kadın evine taksi çağırdı. Ancak taksici kanaması da olan kadını, “Araba pislenir” diyerek taksiye almadı. Talihsiz kadın ambulans beklerken sokakta doğum yapmak zorunda kaldı. ATV ana haberde yayınlanan görüntüler izleyenleri şoke etti. ATV Ana haberde yer alan görüntüler izleyenlerden tepki alırken üstüne üstlük taksicinin hamile kadından para alması büyük tepkiye neden oldu. İzleyenler “İnsanlık ölmüş yazıklar olsun” yorumunu yaparken görüntüler sosyal medyada ses getirdi. TAKSİ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI Öte yandan olayın ardından hamile kadını aracından indiren M.B.(54) adlı sürücü ise Çayırova Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen sürücü, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı. KADININ DURUMU İYİ Takside başlayan ve sokakta devam eden doğum sonrası kordon bağı ile anneden ayrılmayan bebeği eve taşıyan komşuları, 112 Acil Yardım ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan anne ve bebeği ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Buradan Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan anne sağlıklı doğan bebeği ile bugün taburcu oldu.
ÇAYIROVALILAR CEVAP BEKLİYOR

Çayırova’da doğum yapmak üzere taksi çağıran kadına, “Araba pislenir” diyen taksiciye ne yaptırım uygulanacağını tüm Çayırovalılar merakla bekliyor!

Çayırova’da yaşayan hamile kadının başına talihsiz bir olay geldi. Çayırova’da doğum yapmak üzere olan bir kadın evine taksi çağırdı. Ancak taksici kanaması da olan kadını, “Araba pislenir” diyerek taksiye almadı. Talihsiz kadın ambulans beklerken sokakta doğum yapmak zorunda kaldı. ATV ana haberde yayınlanan görüntüler izleyenleri şoke etti. ATV Ana haberde yer alan görüntüler izleyenlerden tepki alırken üstüne üstlük taksicinin hamile kadından para alması büyük tepkiye neden oldu. İzleyenler “İnsanlık ölmüş yazıklar olsun” yorumunu yaparken görüntüler sosyal medyada ses getirdi.

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan olayın ardından hamile kadını aracından indiren M.B.(54) adlı sürücü ise Çayırova Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen sürücü, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

KADININ DURUMU İYİ

Takside başlayan ve sokakta devam eden doğum sonrası kordon bağı ile anneden ayrılmayan bebeği eve taşıyan komşuları, 112 Acil Yardım ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan anne ve bebeği ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Buradan Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan anne sağlıklı doğan bebeği ile bugün taburcu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.