Kadınlar Korosu, İstanbul için söyledi​

Kocaeli 12.01.2019 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kadınlar Korosu, İstanbul için söyledi​

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kadınlar Korosu tarafından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kadınlar Korosu Ayşen Cengiz Şefliğinde,  İstanbul şarkılarını söyledi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “ İstanbul Şarkıları” konserinde, İstanbul için yazılmış ve bestelenmiş eserler seslendirildi. Konserde seçkin repertuvarla sanat müziğimizin en eşsiz eserleri müzikseverlerle buluştu. Sanatseverlerkonser boyunca eserlere eşlik etti.   İSTANBUL İÇİN YAZILMIŞ ŞARKILAR Ayşen Cengiz’in şefliğini yaptığı Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kadınlar Korosu, seçkin bir repertuvarla en özel eserleri seslendirdi. Sanatseverlerle buluşan Konservatuvar Kadınlar Korosu, bu özel konserde Türk Sanat Müziğinin İstanbul için yazılmış ve bestelenmiş en sevilen şarkılarını seslendirdi. Unutulmaz bir akşam yaşayan katılımcılar, Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerini dinleme keyfi yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kadınlar Korosu tarafından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kadınlar Korosu Ayşen Cengiz Şefliğinde,  İstanbul şarkılarını söyledi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “ İstanbul Şarkıları” konserinde, İstanbul için yazılmış ve bestelenmiş eserler seslendirildi. Konserde seçkin repertuvarla sanat müziğimizin en eşsiz eserleri müzikseverlerle buluştu. Sanatseverlerkonser boyunca eserlere eşlik etti.

 

İSTANBUL İÇİN YAZILMIŞ ŞARKILAR

Ayşen Cengiz’in şefliğini yaptığı Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kadınlar Korosu, seçkin bir repertuvarla en özel eserleri seslendirdi. Sanatseverlerle buluşan Konservatuvar Kadınlar Korosu, bu özel konserde Türk Sanat Müziğinin İstanbul için yazılmış ve bestelenmiş en sevilen şarkılarını seslendirdi. Unutulmaz bir akşam yaşayan katılımcılar, Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerini dinleme keyfi yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.