Karabacak Esnafı Dinledi

Darıca 05.10.2018 - 17:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak Esnafı Dinledi

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak sabah mesaisine Darıca çarşıdan başlayıp, Darıca esnafını ziyaret ederek devam etti.

Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Karabacak hayırlı işler dileyerek, “Vatandaşlarımızla istişareler yaparak onların isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi. Darıca esnafını ziyaret eden Başkan Karabacak esnaflara hayırlı işler diledi. Darıcalılara farklı alanlarda hizmet vermek üzere iş başı yapılan dükkânları ziyaret eden Başkan Karabacak, esnaflara ve vatandaşlarla da devam hizmetler ve projeler, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. HERŞEY VATANDAŞLARIMIZ İÇİN Esnaf ziyaretinde konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Esnaf ve hemşerilerimizle sık sık bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Hizmetlerimizin sahipleri hemşerilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar ile vatandaşlarımızla istişareler içerisinde, onların isteklerine uygun daha yaşanabilir bir Darıca inşa ediyoruz. Çünkü her şey vatandaşlarımızın mutluluğu için.” diye konuştu. Hizmetlere ilişkin esnaf ve vatandaşların görüşlerini de alan Başkan Karabacak, esnaf ve vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak sabah mesaisine Darıca çarşıdan başlayıp, Darıca esnafını ziyaret ederek devam etti.

Çarşı esnafını ziyaret eden Başkan Karabacak hayırlı işler dileyerek, “Vatandaşlarımızla istişareler yaparak onların isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi. Darıca esnafını ziyaret eden Başkan Karabacak esnaflara hayırlı işler diledi. Darıcalılara farklı alanlarda hizmet vermek üzere iş başı yapılan dükkânları ziyaret eden Başkan Karabacak, esnaflara ve vatandaşlarla da devam hizmetler ve projeler, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

HERŞEY VATANDAŞLARIMIZ İÇİN

Esnaf ziyaretinde konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Esnaf ve hemşerilerimizle sık sık bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Hizmetlerimizin sahipleri hemşerilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar ile vatandaşlarımızla istişareler içerisinde, onların isteklerine uygun daha yaşanabilir bir Darıca inşa ediyoruz. Çünkü her şey vatandaşlarımızın mutluluğu için.” diye konuştu. Hizmetlere ilişkin esnaf ve vatandaşların görüşlerini de alan Başkan Karabacak, esnaf ve vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.