Kaymakam Gözen’den Vizyon Proje Ziyareti

Çayırova 22.11.2018 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Gözen’den Vizyon Proje Ziyareti

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi´ni ziyaret etti.

Kaymakam Gözen’e ziyaretinde; Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, Çayırova İlçe Mili Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Belediye Kültür İşleri Sosyal Müdür vekili Aysun Melek Çolak ile okul müdürleri eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyarette yetkililerden kültür merkezindeki faaliyetler hakkında bilgi alan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “1000 kişilik düğün salonu, sinema ve kültür salonu, KOMEK, sergi ve sanat alanları, muhtarlık, beyaz masa, spor merkezleri, anne çocuk kulübü, bilgievi, gençlik merkezi, kütüphane, eğitim alanları, bilgisayar ve teknoloji sınıfları gibi donatılarla zenginleştirilen Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ne katkıda bulunanları tebrik ederim. BENZERSİZ ESER Çayırovalıların sosyalleşmesi için benzersiz bir eser olan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi, modern ve estetik bir mimariye de sahip. Kültür merkezinin peyzaj düzenlemesi de ayrıca dikkat çekiyor. Kültürel yaşamı dengeleyen, ilçenin sosyo-kültürel yapısını güçlendirecek kültür merkezleri güzel Çayırovamız’a değer katıyor. Kültür merkezimiz ayrıca Olimpiyat Oyunlarında Türkiye’ye büyük başarılar getiren Dünya Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun ismini taşıyarak ölümsüzleştiriyor.” dedi. KÜBRA AKABALI
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi´ni ziyaret etti.

Kaymakam Gözen’e ziyaretinde; Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç, Çayırova İlçe Mili Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova Belediye Kültür İşleri Sosyal Müdür vekili Aysun Melek Çolak ile okul müdürleri eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyarette yetkililerden kültür merkezindeki faaliyetler hakkında bilgi alan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “1000 kişilik düğün salonu, sinema ve kültür salonu, KOMEK, sergi ve sanat alanları, muhtarlık, beyaz masa, spor merkezleri, anne çocuk kulübü, bilgievi, gençlik merkezi, kütüphane, eğitim alanları, bilgisayar ve teknoloji sınıfları gibi donatılarla zenginleştirilen Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ne katkıda bulunanları tebrik ederim.

BENZERSİZ ESER

Çayırovalıların sosyalleşmesi için benzersiz bir eser olan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi, modern ve estetik bir mimariye de sahip. Kültür merkezinin peyzaj düzenlemesi de ayrıca dikkat çekiyor. Kültürel yaşamı dengeleyen, ilçenin sosyo-kültürel yapısını güçlendirecek kültür merkezleri güzel Çayırovamız’a değer katıyor. Kültür merkezimiz ayrıca Olimpiyat Oyunlarında Türkiye’ye büyük başarılar getiren Dünya Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun ismini taşıyarak ölümsüzleştiriyor.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.