Kupa beyi Çayırovaspor!

Spor 15.03.2019 - 17:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kupa beyi Çayırovaspor!

Alt yapılardaki üstün başarısıyla “Kupa beyi” olarak anılan Çayırovaspor, kupalara ambargo koymaya devam ediyor. Bu sezon U-12 ve U-17’lerde ipi göğüsleyen Çayırovaspor, son olarak U-16 kategorisinde de şampiyon olarak Play-Off oynamaya hak kazandı. Alt yapıdaki başarılarıyla her sezon adından bahsettiren Çayırovaspor, kupalara ambargo koymaya devam ediyor. U-16 Ligi H Grubu’nda mücadele veren yeşil siyahlılar, şampiyonluk yarışındaki amansız rakibi Beylikbağıspor ile 1-1 berabere kalarak 3 puan farkla şampiyon olarak Play-Off’lara kaldı. U-12 ve U-17’lerden sonra bu sezon alt yapı kategorilerindeki 3.kupasını kazanan Birol Köksal’ın öğrencileri, Beylikbağı Stadı’nda muhteşem bir şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi. Bölgemizi Play-Off maçlarında temsil ederek Türkiye Şampiyonası için mücadele edecek olan Çayırovaspor’un rakipleri de belli oldu. Harbiş, Belediye Derincespor ve Kartepe Belediyespor yeşil siyahlı ekibimiz ile 4’lü grupta mücadele verecekler.

Alt yapılardaki üstün başarısıyla “Kupa beyi” olarak anılan Çayırovaspor, kupalara ambargo koymaya devam ediyor. Bu sezon U-12 ve U-17’lerde ipi göğüsleyen Çayırovaspor, son olarak U-16 kategorisinde de şampiyon olarak Play-Off oynamaya hak kazandı.

Alt yapıdaki başarılarıyla her sezon adından bahsettiren Çayırovaspor, kupalara ambargo koymaya devam ediyor. U-16 Ligi H Grubu’nda mücadele veren yeşil siyahlılar, şampiyonluk yarışındaki amansız rakibi Beylikbağıspor ile 1-1 berabere kalarak 3 puan farkla şampiyon olarak Play-Off’lara kaldı. U-12 ve U-17’lerden sonra bu sezon alt yapı kategorilerindeki 3.kupasını kazanan Birol Köksal’ın öğrencileri, Beylikbağı Stadı’nda muhteşem bir şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi. Bölgemizi Play-Off maçlarında temsil ederek Türkiye Şampiyonası için mücadele edecek olan Çayırovaspor’un rakipleri de belli oldu. Harbiş, Belediye Derincespor ve Kartepe Belediyespor yeşil siyahlı ekibimiz ile 4’lü grupta mücadele verecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.