Kürtünlüler Gebze’de İftarda buluşuyor

Gebze 09.06.2017 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kürtünlüler Gebze’de İftarda buluşuyor

Gümüşhane İli Kürtün İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Derneklerini bir araya getiren dev iftar sofrası düzenliyor. Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat’ın sponsor olduğu ve AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Dilovası Belediyesi Fatih Meral’in organize ettiği iftar programı Çayırova Şişecam Sosyal Tesislerinde 11.06.2017 Pazar günü gerçekleşecek. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Meral, “Kürtün Belediye Başkanımız Ahmet Kanat, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova başta olmak üzere Kocaeli ve İstanbul Anadolu yakasında bulunan dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelerek hem hasret gidermek hem de bölgemizde dayanışmanın güzel bir örneğini sergilemek istedi. Bizde kendisine bu güzel düşüncesinden dolayı destek olarak bölgemizde ki tüm Kürtünlü hemşerilerimizi bir araya getirmeye çalışacağız. Onun için bizim ulaştığımız veya ulaşamadığımız tüm hemşerilerimizi düzenlediğimiz iftarımıza davet ediyoruz.”dedi. 

Gümüşhane İli Kürtün İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova Derneklerini bir araya getiren dev iftar sofrası düzenliyor.

Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat’ın sponsor olduğu ve AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Dilovası Belediyesi Fatih Meral’in organize ettiği iftar programı Çayırova Şişecam Sosyal Tesislerinde 11.06.2017 Pazar günü gerçekleşecek.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Meral, “Kürtün Belediye Başkanımız Ahmet Kanat, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova başta olmak üzere Kocaeli ve İstanbul Anadolu yakasında bulunan dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelerek hem hasret gidermek hem de bölgemizde dayanışmanın güzel bir örneğini sergilemek istedi. Bizde kendisine bu güzel düşüncesinden dolayı destek olarak bölgemizde ki tüm Kürtünlü hemşerilerimizi bir araya getirmeye çalışacağız. Onun için bizim ulaştığımız veya ulaşamadığımız tüm hemşerilerimizi düzenlediğimiz iftarımıza davet ediyoruz.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.