Meteoroloji uyardı!

20.05.2020 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meteoroloji uyardı!

20 Mayıs hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Gün içerisinde dışarıda işi olanlar ise “Bugün hava durumu nasıl sorusunu cevabını araştırıyor. İşte, 20 Mayıs hava durumu raporu… SICAKLIKLAR 5 DERECE KADAR ARTIYOR Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Öğle saatlerinde kuzeydoğu kesimler, İç Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile zamanla batı bölgelerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın kuzey kesimleri ile Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Sıcaklıkların ise Karadeniz'de 2 ila 5 derece artacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Üç büyük ilde hava durumu şöyle: İSTANBUL °C, 28°C Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kıyıları yer yer pus ve sisli İZMİR °C, 36°C Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu ANKARA °C, 34°C Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

20 Mayıs hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Gün içerisinde dışarıda işi olanlar ise “Bugün hava durumu nasıl sorusunu cevabını araştırıyor. İşte, 20 Mayıs hava durumu raporu…

SICAKLIKLAR 5 DERECE KADAR ARTIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Öğle saatlerinde kuzeydoğu kesimler, İç Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile zamanla batı bölgelerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın kuzey kesimleri ile Karadeniz kıyılarında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Sıcaklıkların ise Karadeniz'de 2 ila 5 derece artacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Üç büyük ilde hava durumu şöyle:

İSTANBUL °C, 28°C

Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kıyıları yer yer pus ve sisli

İZMİR °C, 36°C

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu

ANKARA °C, 34°C

Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.