Mutluluğun fotoğrafı!

Spor 08.10.2019 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Mutluluğun fotoğrafı!

GEBZESPOR’A BAHAR HAVASI GELDİ

Gebzespor, üst üste aldığı iki galibiyet ile bambaşka bir havaya büründü. Futbolcusundan yönetimine, teknik heyetinden taraftarına kadar tem yumruk olan mor beyazlılar, Küçükyalı Yelkenspor maçı sonunda verdiği fotoğrafla mutluluğunu gözler önüne serdi. Sezona Bağcılarspor yenilgisiyle başlayarak taraftarlarını üzen Gebzespor, kara bulutları çabucak dağıttı. Önce kendi sahasında Bucaspor’u 5-0 yenerek üzerindeki ölü toprağı atan, ardından ise Küçükyalı Yelkenspor karşısında maçın son bölümünde zorlansa da 2-1’lik galibiyeti almasını bilen Mor Menekşeler’e bahar havası geldi. Küçükyalı Yelken maçının sonunda, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar omuz omuza galibiyeti kutlarken, “Tem yumruk” mesajı verildi. Maltepe Stadı’nı adeta mor beyaza boyayan Eskiçarşı taraftarına 3 puan hediye veren Tuncay Soyak’ın öğrencileri, haklı zaferini doyasıya kutladı. Gebzespor’daki yeni hedef bu sezon ilk kez bir resmi maç ile birlikte taraftarının önüne çıkacağı Yalova Kadıköyspor maçından zaferle ayrılarak galibiyet serisi 3 maça çıkarmak!
GEBZESPOR’A BAHAR HAVASI GELDİ

Gebzespor, üst üste aldığı iki galibiyet ile bambaşka bir havaya büründü. Futbolcusundan yönetimine, teknik heyetinden taraftarına kadar tem yumruk olan mor beyazlılar, Küçükyalı Yelkenspor maçı sonunda verdiği fotoğrafla mutluluğunu gözler önüne serdi.

Sezona Bağcılarspor yenilgisiyle başlayarak taraftarlarını üzen Gebzespor, kara bulutları çabucak dağıttı. Önce kendi sahasında Bucaspor’u 5-0 yenerek üzerindeki ölü toprağı atan, ardından ise Küçükyalı Yelkenspor karşısında maçın son bölümünde zorlansa da 2-1’lik galibiyeti almasını bilen Mor Menekşeler’e bahar havası geldi. Küçükyalı Yelken maçının sonunda, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar omuz omuza galibiyeti kutlarken, “Tem yumruk” mesajı verildi. Maltepe Stadı’nı adeta mor beyaza boyayan Eskiçarşı taraftarına 3 puan hediye veren Tuncay Soyak’ın öğrencileri, haklı zaferini doyasıya kutladı. Gebzespor’daki yeni hedef bu sezon ilk kez bir resmi maç ile birlikte taraftarının önüne çıkacağı Yalova Kadıköyspor maçından zaferle ayrılarak galibiyet serisi 3 maça çıkarmak!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.