Önder Başkan Oldu

Çayırova 05.04.2016 - 20:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Önder Başkan Oldu

Çayırova Belediyesi Nisan Ayı Meclis Oturumu'nu gerçekleştirdi. Oturumda komisyon üyeleri gizli oylarla belirlendi. Fulya Ebru Önder İmar Komisyonu Başkanı seçildi.

Gizli oylama usulü ile gerçekleşen komisyon ve enjümen üyeleri seçiminde görev alan meclis üyeleri şu şekilde oluştu. ENJÜMEN ÜYELERİ Cemil Göksu Murat Küçük Berkan Emiroğlu İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYNU Fulya Ebru Önder Murat Tunç Erhan Sarıdede Ali Uçar Kemal Karagül PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Bülent Kanca Vahit Terzi Arif Şentürk Necati Apaydın Haliç Koç HUKUK DİLEKÇE TETKİK VE SİSMLENDİRMEKOMİSYONU Şaban Güllüce Muhammet Demirtaş Cengiz Kudu Zeki Özçelik Dursun Yıldız  
Çayırova Belediyesi Nisan Ayı Meclis Oturumu'nu gerçekleştirdi. Oturumda komisyon üyeleri gizli oylarla belirlendi. Fulya Ebru Önder İmar Komisyonu Başkanı seçildi.

Gizli oylama usulü ile gerçekleşen komisyon ve enjümen üyeleri seçiminde görev alan meclis üyeleri şu şekilde oluştu.

ENJÜMEN ÜYELERİ

Cemil Göksu

Murat Küçük

Berkan Emiroğlu

İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYNU

Fulya Ebru Önder

Murat Tunç

Erhan Sarıdede

Ali Uçar

Kemal Karagül

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU

Bülent Kanca

Vahit Terzi

Arif Şentürk

Necati Apaydın

Haliç Koç

HUKUK DİLEKÇE
TETKİK VE SİSMLENDİRMEKOMİSYONU

Şaban Güllüce

Muhammet Demirtaş

Cengiz Kudu

Zeki Özçelik

Dursun Yıldız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.