Pes etmek yok!

Spor 16.04.2015 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Pes etmek yok!

Zirvenin 5 puan gerisine düşen Darıca Gençlerbirliği’nin pes etmeye niyeti yok. Lider Tuzlaspor’un BAY geçeceği kritik haftada puan kaybına tahammülü olmayan sarı yeşilliler, G.Osmanpaşa’yı yenerek olası bir Play-Off yarışında 2’ncilik için avantajı cebine koymak istiyor.

Spor Toto 3.lig 1.grupta zirve takibini sürdüren Darıca Gençlerbirliği, ligin 31’nci haftasında sahasında konuk edeceği G.Osmanpaşa maçıyla birlikte galibiyet serisine başlamayı hedefliyor. Son 2 deplasmanda 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alan sarı yeşilliler, ligde iddiası kalmayan G.Osmanpaşaspor’u yenerek taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyor. Kalan 4 maçtan 12 puan çıkararak Tuzlaspor’un puan kaybını bekleyecek olan Özgür Vurur’un öğrencileri, olası Play-Off yarışını da şampiyonluk fırsatı olarak görüyor. Bu manada ligi 2’nci sırada bitirecek olan takımın saha avantajını eline geçirecek olması sebebiyle, G.Osmanpaşa maçının önemi artıyor. İstanbul temsilcisi karşısında alınacak 3 puan sonrasında, matematiksel olarak olmasa da bir futbol mucizesi olmazsa Darıca G.B ligi 2’nci bitirecek ve Play-Off’larda saha avantajını eline geçirecek. G.OSMANPAŞA ÜSTÜN Darıca G.B ve G.Osmanpaşa takımları tarihlerinde 9’ncu kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 8 müsabakada İstanbul temsilcisinin galibiyet sayılarında üstünlüğü bulunuyor. G.Osmanpaşa takımı 4 galibiyet alırken, Darıca G.B rakibine 3 kez üstünlük kurdu. 1 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Oynanan 8 karşılaşmada Darıca G.B rakip ağlara 6 gol bırakırken, G.Osmanpaşaspor 9 gol atmayı başardı. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Darıca G.B, Gökhan Öztürk’ün son dakika golüyle 1-0 kazanmayı başarmıştı. 
Zirvenin 5 puan gerisine düşen Darıca Gençlerbirliği’nin pes etmeye niyeti yok. Lider Tuzlaspor’un BAY geçeceği kritik haftada puan kaybına tahammülü olmayan sarı yeşilliler, G.Osmanpaşa’yı yenerek olası bir Play-Off yarışında 2’ncilik için avantajı cebine koymak istiyor.

Spor Toto 3.lig 1.grupta zirve takibini sürdüren Darıca Gençlerbirliği, ligin 31’nci haftasında sahasında konuk edeceği G.Osmanpaşa maçıyla birlikte galibiyet serisine başlamayı hedefliyor. Son 2 deplasmanda 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alan sarı yeşilliler, ligde iddiası kalmayan G.Osmanpaşaspor’u yenerek taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyor. Kalan 4 maçtan 12 puan çıkararak Tuzlaspor’un puan kaybını bekleyecek olan Özgür Vurur’un öğrencileri, olası Play-Off yarışını da şampiyonluk fırsatı olarak görüyor. Bu manada ligi 2’nci sırada bitirecek olan takımın saha avantajını eline geçirecek olması sebebiyle, G.Osmanpaşa maçının önemi artıyor. İstanbul temsilcisi karşısında alınacak 3 puan sonrasında, matematiksel olarak olmasa da bir futbol mucizesi olmazsa Darıca G.B ligi 2’nci bitirecek ve Play-Off’larda saha avantajını eline geçirecek.

G.OSMANPAŞA ÜSTÜN

Darıca G.B ve G.Osmanpaşa takımları tarihlerinde 9’ncu kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 8 müsabakada İstanbul temsilcisinin galibiyet sayılarında üstünlüğü bulunuyor. G.Osmanpaşa takımı 4 galibiyet alırken, Darıca G.B rakibine 3 kez üstünlük kurdu. 1 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Oynanan 8 karşılaşmada Darıca G.B rakip ağlara 6 gol bırakırken, G.Osmanpaşaspor 9 gol atmayı başardı. İki takım arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Darıca G.B, Gökhan Öztürk’ün son dakika golüyle 1-0 kazanmayı başarmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.