Serdar Uyardı Karabacak Sildirdi

Darıca 05.09.2018 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Serdar Uyardı Karabacak Sildirdi

Darıca’nın bir dönem en önemli eğlence merkezi konumunda olan Bayramoğlu Palmiye Aqua Park şimdilerde geleceğin sporcularını yetiştirmeye hazırlanan bir kuluçka merkezine dönüştürülme çalışmaları devam ediyor.

Palmiye Tatil Kulübü olarak içinde de diskosu, basketbol sahaları, tenis kortları, kaydıraklı yüzme havuzlarını barındırarak bir dönem sadece bölgenin değil bir çok ilden misafirlerini ağırlarken faaliyetlerini sonlandırmış ve yıllardır atıl bir durumda çürümeye terk edilmişti. Darıca Belediyesi’nin sportif projeleri arasında yer bulan Palmiye Tatil Kulübü sporcu yetiştirme merkezi olarak planlanmış ve içinde yer alan ağaçlar dışında tüm binalar ve havuzların yıkımı gerçekleşmişti. PKK YUVASI OLAMAZ Önceki gün gerçekleşen Darıca Belediyesi Meclis Toplantısı’nda CHP Meclis Üyesi Şinasi Serdar’ın “Sporcu yetiştirme ve kuluçka merkezi olarak planladığınız yerin duvarlarında ve bazı bölümlerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından yazılmış PKK propagandası içeren yazılar var. Buranın bu şekle dönmesi ve görünmesi uygun değil.” Sözlerinin ardından Darıca Belediye Başkanı şükrü Karabacak daha meclis oturumu devam ederken Zabıta Birim Müdürü’ne, “Hemen gereken yapılsın. PKK yazılarının ne işi var orada?” talimatının ardından eski eğlence geleceğin kuluçka merkezinin duvarlarındaki yazılar boyayla kapatıldı.
Darıca’nın bir dönem en önemli eğlence merkezi konumunda olan Bayramoğlu Palmiye Aqua Park şimdilerde geleceğin sporcularını yetiştirmeye hazırlanan bir kuluçka merkezine dönüştürülme çalışmaları devam ediyor.

Palmiye Tatil Kulübü olarak içinde de diskosu, basketbol sahaları, tenis kortları, kaydıraklı yüzme havuzlarını barındırarak bir dönem sadece bölgenin değil bir çok ilden misafirlerini ağırlarken faaliyetlerini sonlandırmış ve yıllardır atıl bir durumda çürümeye terk edilmişti. Darıca Belediyesi’nin sportif projeleri arasında yer bulan Palmiye Tatil Kulübü sporcu yetiştirme merkezi olarak planlanmış ve içinde yer alan ağaçlar dışında tüm binalar ve havuzların yıkımı gerçekleşmişti.

PKK YUVASI OLAMAZ

Önceki gün gerçekleşen Darıca Belediyesi Meclis Toplantısı’nda CHP Meclis Üyesi Şinasi Serdar’ın “Sporcu yetiştirme ve kuluçka merkezi olarak planladığınız yerin duvarlarında ve bazı bölümlerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından yazılmış PKK propagandası içeren yazılar var. Buranın bu şekle dönmesi ve görünmesi uygun değil.” Sözlerinin ardından Darıca Belediye Başkanı şükrü Karabacak daha meclis oturumu devam ederken Zabıta Birim Müdürü’ne, “Hemen gereken yapılsın. PKK yazılarının ne işi var orada?” talimatının ardından eski eğlence geleceğin kuluçka merkezinin duvarlarındaki yazılar boyayla kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.