Serhat Öztürk ödüllere doymuyor

Darıca 20.10.2019 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Serhat Öztürk ödüllere doymuyor

Bölgemizin tanınan başarılı genç işadamlarından, Öztürk Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Öztürk, başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Darıca’da her yıl düzenlenen bölgeye değer katanlar gecesinde, gayrimenkul danışmanlığında üst üste ikinci ödülünü alan Öztürk, başarısını zirveye taşıdı. 2019 yılı bölgenin enlerinde, sektörel başarı ödülünü almanın haklı gururunu yaşayan Öztürk, başarının temel faktörünün insan sermayesi olduğunu söyleyerek kendisine güvenen ve tercih eden müşterilerine teşekkür etti.  ÖZTÜRK: BAŞARIMIN TEMEL FAKTÖRÜ İNSAN SERMAYEM Başarılı işadamı Öztürk yaptığı teşekkür konuşmasında, “İş dünyasında başarılı olmanın vazgeçilmez kuralının; kendini iyi tanımak, doğru hedefler saptamak ve bu doğrultuda irade ve kararlılık göstermek olduğunu düşünüyorum.  Bu nedenle, işimi her zaman çok sevdim, çok çalıştım ve eleştirilere her zaman açık oldum. Sorunlar ile boğuşmak yerine bilgi, cesaret ve sabırla çözüm odaklı olmayı tercih ettim. Başarımın temel kaynağı 5 yılda oluşturduğum insan sermayemdir. Bana her daim güvenen ve beni tercih eden müşterilerime, çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Bölgemizin tanınan başarılı genç işadamlarından, Öztürk Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Öztürk, başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Darıca’da her yıl düzenlenen bölgeye değer katanlar gecesinde, gayrimenkul danışmanlığında üst üste ikinci ödülünü alan Öztürk, başarısını zirveye taşıdı. 2019 yılı bölgenin enlerinde, sektörel başarı ödülünü almanın haklı gururunu yaşayan Öztürk, başarının temel faktörünün insan sermayesi olduğunu söyleyerek kendisine güvenen ve tercih eden müşterilerine teşekkür etti. 

ÖZTÜRK: BAŞARIMIN TEMEL FAKTÖRÜ İNSAN SERMAYEM

Başarılı işadamı Öztürk yaptığı teşekkür konuşmasında, “İş dünyasında başarılı olmanın vazgeçilmez kuralının; kendini iyi tanımak, doğru hedefler saptamak ve bu doğrultuda irade ve kararlılık göstermek olduğunu düşünüyorum.  Bu nedenle, işimi her zaman çok sevdim, çok çalıştım ve eleştirilere her zaman açık oldum. Sorunlar ile boğuşmak yerine bilgi, cesaret ve sabırla çözüm odaklı olmayı tercih ettim. Başarımın temel kaynağı 5 yılda oluşturduğum insan sermayemdir. Bana her daim güvenen ve beni tercih eden müşterilerime, çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.