Telefon kapkaççıları yakalandı

Gebze 22.12.2019 - 13:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Telefon kapkaççıları yakalandı

Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği, geçtiğimiz pazartesi günü Gebze’de meydana gelen kapkaç olayının şüphelilerini kıskıvrak yakaladı. Kapkaç olayında cep telefonu çalan D.S. ve R.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Gebze polisi suçlulara göz açtırmıyor. Bu doğrultuda Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 16 Aralık’ta Gebze’de meydana gelen olayda bir şahsın cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan iki şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. İlk olarak kapkaççıların yerini tespit eden polis, ardından yaptıkları operasyon sonucunda D.S. ve R.D. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden D.S.’nin 2893 Sayılı Türk Bayrağı Kanununa Muhalefet, Güveni Kötüye Kullanma, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak veya Bulundurmak, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Kasten Yaralama suçlarından toplam 5 adet suç kaydının olduğu tespit edildi. Ayrıca şüphelilerin üzerinden bir miktarda uyuşturucu maddesi çıktı. Bu arada şahısların olayda çaldıkları cep telefonu sahibine teslim edildi. Şüpheliler Gebze Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecek.

Gebze Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği, geçtiğimiz pazartesi günü Gebze’de meydana gelen kapkaç olayının şüphelilerini kıskıvrak yakaladı. Kapkaç olayında cep telefonu çalan D.S. ve R.D. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Gebze polisi suçlulara göz açtırmıyor. Bu doğrultuda Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 16 Aralık’ta Gebze’de meydana gelen olayda bir şahsın cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan iki şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. İlk olarak kapkaççıların yerini tespit eden polis, ardından yaptıkları operasyon sonucunda D.S. ve R.D. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerden D.S.’nin 2893 Sayılı Türk Bayrağı Kanununa Muhalefet, Güveni Kötüye Kullanma, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak veya Bulundurmak, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Kasten Yaralama suçlarından toplam 5 adet suç kaydının olduğu tespit edildi. Ayrıca şüphelilerin üzerinden bir miktarda uyuşturucu maddesi çıktı. Bu arada şahısların olayda çaldıkları cep telefonu sahibine teslim edildi. Şüpheliler Gebze Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.