Vekillerden Teşekkür Ziyareti

Siyaset 06.07.2018 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Vekillerden Teşekkür Ziyareti

24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde seçilerek Kocaeli’yi temsil etme görevini alan AK Parti milletvekillerinin teşkilat ziyaretleri devam ediyor.

27. Dönemde Kocaeli’yi temsil etme görevini alan AK Parti milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Emine Macit Zeybek Gebze Bölgesi’ne teşekkür yaptı. 4 vekil sırasıyla Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası Teşkilatlarına konuk oldular. Vekiller, seçim çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkürlerini ilettiler. ÇOK ZOR BİR SEÇİMDİ Gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu bir konuşma yaptı. Katırcıoğlu, “Çok zor bir seçimdi, çok erken bir seçimdi. O gece seçimlere kadar secdedeki insanlar vardı gözyaşları hatimler vardı. Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne koysun diyen çok insan oldu şahit olduk. Bunların hepsi bir araya geldi samimiyeti hesap olmayan bir çalışma azmiyle sonuçlandı. BİR YERDE HATAMIZ VAR 16. yılımızda 14. seçim zaferimiz neredeyse her yıl bir seçim yapmışız işte bunları yan yana koyduğumuzda Rabbim karşımıza böyle bir sonuç getiriyor. Bir yerde hatamız var ve bize milletimiz ince bir ayar çekti. Bizler milletvekilleri olarak raporlarımızı gönderdik genel merkeze. İstişarelerimize devam edeceğiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hep o akımı akışı canlı tutuyoruz ki bir daha ki seçime ve 25 Haziran itibarı ile seçim saatine girmiş bulunmaktayız. Hazırlıklı olalım.” dedi.
24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde seçilerek Kocaeli’yi temsil etme görevini alan AK Parti milletvekillerinin teşkilat ziyaretleri devam ediyor.

27. Dönemde Kocaeli’yi temsil etme görevini alan AK Parti milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Mehmet Akif Yılmaz ve Emine Macit Zeybek Gebze Bölgesi’ne teşekkür yaptı. 4 vekil sırasıyla Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası Teşkilatlarına konuk oldular. Vekiller, seçim çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkürlerini ilettiler.

ÇOK ZOR BİR SEÇİMDİ

Gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu bir konuşma yaptı. Katırcıoğlu, “Çok zor bir seçimdi, çok erken bir seçimdi. O gece seçimlere kadar secdedeki insanlar vardı gözyaşları hatimler vardı. Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne koysun diyen çok insan oldu şahit olduk. Bunların hepsi bir araya geldi samimiyeti hesap olmayan bir çalışma azmiyle sonuçlandı.

BİR YERDE HATAMIZ VAR

16. yılımızda 14. seçim zaferimiz neredeyse her yıl bir seçim yapmışız işte bunları yan yana koyduğumuzda Rabbim karşımıza böyle bir sonuç getiriyor. Bir yerde hatamız var ve bize milletimiz ince bir ayar çekti. Bizler milletvekilleri olarak raporlarımızı gönderdik genel merkeze. İstişarelerimize devam edeceğiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hep o akımı akışı canlı tutuyoruz ki bir daha ki seçime ve 25 Haziran itibarı ile seçim saatine girmiş bulunmaktayız. Hazırlıklı olalım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.