Başkan Şayir önlüğü giyip pide yaptı

Dilovası 18.04.2021 - 12:46, Güncelleme: 18.04.2021 - 12:55
 

Başkan Şayir önlüğü giyip pide yaptı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önlüğü boynuna geçirerek tezgahın başına geçti, Ramazan Pidesi yaptı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi olan Ramazan Pidesi’ni önlüğü boynuna geçirip kendi yaptı. Pideleri fırından çıkardığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Şayir, “Önlüğümüzü giydik, Pideleri yaptık. Ne dersin olmuş mu Muzaffer Başkanım” ifadelerini kullanarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a mesaj gönderdi. ELİNİZ DEĞDİYSE LEZZETLİ OLMUŞTUR Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in esprili paylaşımına cevap vererek, “Değerli başkanım Hamza Şayir, Yükselen Şehir Dilovası’nda olduğu gibi eminim ki eliniz değdiyse lezzetli ve güzel olmuştur” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önlüğü boynuna geçirerek tezgahın başına geçti, Ramazan Pidesi yaptı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi olan Ramazan Pidesi’ni önlüğü boynuna geçirip kendi yaptı. Pideleri fırından çıkardığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Şayir, “Önlüğümüzü giydik, Pideleri yaptık. Ne dersin olmuş mu Muzaffer Başkanım” ifadelerini kullanarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a mesaj gönderdi.

ELİNİZ DEĞDİYSE LEZZETLİ OLMUŞTUR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in esprili paylaşımına cevap vererek, “Değerli başkanım Hamza Şayir, Yükselen Şehir Dilovası’nda olduğu gibi eminim ki eliniz değdiyse lezzetli ve güzel olmuştur” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.