Koronaya 7 can verdiler!

Gebze 19.04.2021 - 13:14, Güncelleme: 19.04.2021 - 13:14
 

Koronaya 7 can verdiler!

Gebze ve Çayırova bölgesinin tanınmış ailelerinden Erdöl ailesi, 15 Ocak’tan bugüne kadar koronavirüse yedi can verdi. Erdöl ailesinden koronavirüse verilen son kurban ise Tuzla Belediyesi Proje Müdürü Cemil Erdöl oldu.

Koronavirüs salgını bölgemizde can almaya ve ocaklar söndürmeye devam ediyor. Gebze bölgesinin önde gelen ailelerinden Erdöl ailesi de koronavirüse 7 kurban verdi. Erdöl Ailesinden ilk ölüm 15 Ocak tarihinde Şakir Şükrü Erdöl oldu. SEDAŞ eski emeklisi olan ve İYİ Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili olan Şakir Erdöl çevresinde çok sevilen bir isimdi. Eski bir gazeteci de olan Erdöl’ün vefatı başta ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerini yasa boğdu. Şakir Erdöl’ün vefatından kısa bir süre sonra kayınvalidesi Zekiye Erdöl vefat etti. Son bir ay içerisinde ise koranavirüsten Hanife Erdöl, Fatma Erdöl (Çakmak) ve eşi İsmail Erdöl vefat etti. Erdöl ailesini yıkan son ölüm ise Tuzla Belediyesinden geldi. Tuzla Belediyesi’nde proje müdürü olarak çalışan Cemil Erdöl’ün vefatı ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Vefat eden Ayşe, Fatma, Hanife ve Cemil Erdöl’ün kardeş olduğu öğrenildi.  “MENFUR HASTALIK BİR CAN DAHA ALDI” Cemil Erdöl’ün vefatı ile ilgili açıklama yapan amcasının oğlu Celal Erdöl; Bir değerimizi daha kaybettik. Amcazademin oğlu Cemil Erdöl'de menfur hastalıktan vefat etti. Kendisine rahmet, başta ailesi üzere herkese sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet menzili açık olsun” dedi. Erdöl ailesinden ölenlere Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Öte yandan Erdöl ailesinin bazı isimlerinin de yeni virüse yakalandığı öğrenildi.
Gebze ve Çayırova bölgesinin tanınmış ailelerinden Erdöl ailesi, 15 Ocak’tan bugüne kadar koronavirüse yedi can verdi. Erdöl ailesinden koronavirüse verilen son kurban ise Tuzla Belediyesi Proje Müdürü Cemil Erdöl oldu.

Koronavirüs salgını bölgemizde can almaya ve ocaklar söndürmeye devam ediyor. Gebze bölgesinin önde gelen ailelerinden Erdöl ailesi de koronavirüse 7 kurban verdi. Erdöl Ailesinden ilk ölüm 15 Ocak tarihinde Şakir Şükrü Erdöl oldu. SEDAŞ eski emeklisi olan ve İYİ Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili olan Şakir Erdöl çevresinde çok sevilen bir isimdi. Eski bir gazeteci de olan Erdöl’ün vefatı başta ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerini yasa boğdu. Şakir Erdöl’ün vefatından kısa bir süre sonra kayınvalidesi Zekiye Erdöl vefat etti. Son bir ay içerisinde ise koranavirüsten Hanife Erdöl, Fatma Erdöl (Çakmak) ve eşi İsmail Erdöl vefat etti. Erdöl ailesini yıkan son ölüm ise Tuzla Belediyesinden geldi. Tuzla Belediyesi’nde proje müdürü olarak çalışan Cemil Erdöl’ün vefatı ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Vefat eden Ayşe, Fatma, Hanife ve Cemil Erdöl’ün kardeş olduğu öğrenildi. 


“MENFUR HASTALIK BİR CAN DAHA ALDI”
Cemil Erdöl’ün vefatı ile ilgili açıklama yapan amcasının oğlu Celal Erdöl; Bir değerimizi daha kaybettik. Amcazademin oğlu Cemil Erdöl'de menfur hastalıktan vefat etti. Kendisine rahmet, başta ailesi üzere herkese sabırlar diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet menzili açık olsun” dedi. Erdöl ailesinden ölenlere Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Öte yandan Erdöl ailesinin bazı isimlerinin de yeni virüse yakalandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.