Darıca’da hayaller gerçek oluyor!

Spor 20.04.2021 - 16:24, Güncelleme: 20.04.2021 - 16:24
 

Darıca’da hayaller gerçek oluyor!

MUZAFFER BIYIK, 15 YILLIK RÜYAYI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR

Darıca’nın 15 yıldır kanayan yarası olan Nenehatun Amatör Spor Kompleksi projesi, nihayet hayata geçiyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın göreve gelir gelmez çalışmaları başlattığı ve Darıca gençliğine müjdeler getirdiği proje için tüm hazırlıklar tamamlandı. Muzaffer Bıyık sözünü tutuyor, Darıca kazanıyor. Göreve başladığı günden bu yana Darıca’nın temel sorunlarını birer birer çözüme kavuşturarak ilçenin çehresini değiştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, binlerce gencin spor yaptığı Nenehatun Amatör Spor Kompleksi’ne kazmayı vurarak Darıca gençliğinin yarınlarına ışık tutacak. Seçim beyannamesinde yer alan sözünü tutarak gönüllere giren Başkan Bıyık, Darıca için canla başla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. İÇERİSİNDE FARKLI AMATÖR SPORLAR YAPILABİLECEK Darıca’da gençlerin hayalini kurduğu projeyi hayata geçirecek olmalarının mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Bıyık, “Darıca'mızda bir hayali daha gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz.  Seçim beyannamemizde vatandaşlarımıza söz vermiş olduğumuz Nenehatun Amatör Spor Kompleksi'nin çalışmalarına başladık. İçerisinde farklı amatör sporlarının yapılabileceği ve gençlerimizin hizmetinde olacak olan tesisimiz Amatör Spor Kulüplerinin büyük bir ihtiyacını karşılayacak. Bu önemli proje için Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'a Darıcalı vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
MUZAFFER BIYIK, 15 YILLIK RÜYAYI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR

Darıca’nın 15 yıldır kanayan yarası olan Nenehatun Amatör Spor Kompleksi projesi, nihayet hayata geçiyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın göreve gelir gelmez çalışmaları başlattığı ve Darıca gençliğine müjdeler getirdiği proje için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Muzaffer Bıyık sözünü tutuyor, Darıca kazanıyor. Göreve başladığı günden bu yana Darıca’nın temel sorunlarını birer birer çözüme kavuşturarak ilçenin çehresini değiştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, binlerce gencin spor yaptığı Nenehatun Amatör Spor Kompleksi’ne kazmayı vurarak Darıca gençliğinin yarınlarına ışık tutacak. Seçim beyannamesinde yer alan sözünü tutarak gönüllere giren Başkan Bıyık, Darıca için canla başla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İÇERİSİNDE FARKLI AMATÖR SPORLAR YAPILABİLECEK

Darıca’da gençlerin hayalini kurduğu projeyi hayata geçirecek olmalarının mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Bıyık, “Darıca'mızda bir hayali daha gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz.  Seçim beyannamemizde vatandaşlarımıza söz vermiş olduğumuz Nenehatun Amatör Spor Kompleksi'nin çalışmalarına başladık. İçerisinde farklı amatör sporlarının yapılabileceği ve gençlerimizin hizmetinde olacak olan tesisimiz Amatör Spor Kulüplerinin büyük bir ihtiyacını karşılayacak. Bu önemli proje için Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'a Darıcalı vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ak Partili Darıcalı
(20.04.2021 20:37 - #72255)
Edep yahu edep Darıca sanki ilçe değil mezra mezra bu ne toz bu ne çamur kaldırımlar asfalt namına bi şey yok heryer köstebek yuvası Başkaaaaannnnn ne iş yaparsın aloooo ses ver ak partiliyiz diye sesimizi çıkartmayacakmıyız git beylik bağını gör komple asfalt ders al ders
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.