19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zinnur Büyükgöz eski adliye binasının peşini bırakmıyor

Gebze 21.04.2021 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 12:05
 

Zinnur Büyükgöz eski adliye binasının peşini bırakmıyor

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gençlik Merkezi ve GESMEK olarak planladığı eski adliye binasında devam eden çalışmaların peşini bırakmıyor. Projenin bire bir aynı olması için her ay eski adliye binasını ziyaret ederek, çalışmaların seyrini inceliyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Ankara’da ilgili bakanlıklarda yürüttüğü girişimlerin ardından Gebze Eski Adliye binası Gebze Belediyesi’ne tahsis edilmesini sağlamıştı. Yeni adliye binasının hizmete girmesiyle boşalan ve uzun zamandan beri bu vaziyette bulunan 7 katlı eski adliye binası; Gebze Belediyesi ek hizmet binası olarak Gebzelilere hizmet verecek. SOSYAL ÇALIŞMALARIN MERKEZİ OLACAK Yeni gençlik merkezinde yapılan çalışmalarda yavaş yavaş sona gelindiğini ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Eski adliye, yeni GESMEK hizmet binasının modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Binamızda GESMEK kurslarımızın yanı sıra her türlü sosyal çalışma ve hizmetlerimizi Gebzeli hemşerilerimize sunacağız” dedi. BU YIL HİZMETE AÇILACAK Bu yıl yeni gençlik merkezinin hizmete gireceğini söyleyen Başkan Büyükgöz, “Proje tamamlandığında gençlerimiz; eğitimden spora, mesleki eğitimden kütüphaneye, kodlama atölyelerinden dijital dönüşüm ofisine kadar birçok zengin etkinliği içinde barındıracak tam teşekküllü bir merkeze sahip olacak” dedi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Gençlik Merkezi ve GESMEK olarak planladığı eski adliye binasında devam eden çalışmaların peşini bırakmıyor. Projenin bire bir aynı olması için her ay eski adliye binasını ziyaret ederek, çalışmaların seyrini inceliyor.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Ankara’da ilgili bakanlıklarda yürüttüğü girişimlerin ardından Gebze Eski Adliye binası Gebze Belediyesi’ne tahsis edilmesini sağlamıştı. Yeni adliye binasının hizmete girmesiyle boşalan ve uzun zamandan beri bu vaziyette bulunan 7 katlı eski adliye binası; Gebze Belediyesi ek hizmet binası olarak Gebzelilere hizmet verecek.

SOSYAL ÇALIŞMALARIN MERKEZİ OLACAK

Yeni gençlik merkezinde yapılan çalışmalarda yavaş yavaş sona gelindiğini ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Eski adliye, yeni GESMEK hizmet binasının modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Binamızda GESMEK kurslarımızın yanı sıra her türlü sosyal çalışma ve hizmetlerimizi Gebzeli hemşerilerimize sunacağız” dedi.

BU YIL HİZMETE AÇILACAK

Bu yıl yeni gençlik merkezinin hizmete gireceğini söyleyen Başkan Büyükgöz, “Proje tamamlandığında gençlerimiz; eğitimden spora, mesleki eğitimden kütüphaneye, kodlama atölyelerinden dijital dönüşüm ofisine kadar birçok zengin etkinliği içinde barındıracak tam teşekküllü bir merkeze sahip olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.