Gece 00.00’a kadar aşı randevusu alabilirsiniz!

Sağlık 21.04.2021 - 16:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 16:02
 

Gece 00.00’a kadar aşı randevusu alabilirsiniz!

Gece 00.00’a kadar aşı randevusu alabilirsiniz!

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile vatandaşları aşı olmaya davet ediyor. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile koronavirüs aşısı uyarısında bulundu.“Salgına karşı en önemli silahımız aşı” diyen yetkililer paylaşımın devamında bölgemizdeki tüm hastanelerde gece 00.00’a kadar aşı randevusu verildiğini belirterek gündüz zaman bulamayanlar iftardan sonra da aşı olabilir açıklamasını yaptı. Sırası gelen herkesin aşı olmasının hem kendi hem de toplum adına yararlı olacağı ifade edilen paylaşımda 182’den ve MHRS uygulaması yoluyla randevu alınabileceğini de söylendi.
Gece 00.00’a kadar aşı randevusu alabilirsiniz!

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile vatandaşları aşı olmaya davet ediyor.

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile koronavirüs aşısı uyarısında bulundu.“Salgına karşı en önemli silahımız aşı” diyen yetkililer paylaşımın devamında bölgemizdeki tüm hastanelerde gece 00.00’a kadar aşı randevusu verildiğini belirterek gündüz zaman bulamayanlar iftardan sonra da aşı olabilir açıklamasını yaptı. Sırası gelen herkesin aşı olmasının hem kendi hem de toplum adına yararlı olacağı ifade edilen paylaşımda 182’den ve MHRS uygulaması yoluyla randevu alınabileceğini de söylendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.