Kaymakam Güler gitti yerine onlar geldi!

Gündem 22.04.2021 - 17:14, Güncelleme: 22.04.2021 - 17:14
 

Kaymakam Güler gitti yerine onlar geldi!

Kaymakam Güler gitti yerine onlar geldi!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile her yıl düzenlenen temsili makam devri ile bu sene Gebze Kaymakamlığını Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu öğrencileri temsil etti. Etkinlik çerçevesinde Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Asya İşildak ve Aras Demir Bozbağ ile Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu Okul Müdürü Mustafa Pala, Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Mustafa Güler tarafından karşılanan temsili Kaymakamlar Asya İşildak ve Aras Demir Bozbağ’a devraldığı Kaymakamlık Makamı hakkında bilgi verildi. Kaymakam Güler, Kaymakamlık Makamının ilçenin başı ve temsilcisi olduğunu; ayrı ayrı her bir Bakanlığın ve ayrıca bütün olarak Cumhurbaşkanımızın ilçede temsilcisi olduğunu hatırlatarak, temsili Kaymakamlar Asya İşildak ve Aras Demir Bozbağ’ın şahsında, tüm dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. MİNİK KAYMAKAM ASYA’NIN ÖNCELİĞİ ASAYİŞ VE SAĞLIK OLDU Kaymakam Güler devir sırasında yaptığı konuşmada “Sizleri bugün burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bizlerin oturduğu makamlara, yarın sizler oturacak ve ülkemizi yöneteceksiniz. Devlet olarak, millet olarak sizlere en iyi şartları hazırlamanın gayreti içindeyiz. Sizlerin de hazırlanan imkânları en iyi şekilde değerlendirmenizi ve başarılı olmanızı istiyoruz. Bu konuda sizlere güveniyoruz.” dedi. Kaymakam Mustafa Güler, ilk olarak öğrenci Asya İşildak’a makamını devretti ve şu soruyu sordu; "Sen Kaymakam olsaydın nelere önem verirdin?" diye sordu.  Makama oturan öğrenci Asya İşildak ise; "Öncelikle asayişe daha sonra sağlık ve eğitime önem verirdim." dedi. MİNİK KAYMAKAM ARAS’IN İLK TALİMATI; ‘HER ÖĞRENCİYE TABLET’ Kaymakamın görev, yetki ve sorumlulukları hakkında yapmış olduğu sohbet sonrasında Kaymakam Güler, öğrenci Aras Demir Bozbağ’a makamını devrederek şu soruyu sorudu;  "Gebze Kaymakamısın, nasıl talimat verirdin, kime ne söylemek isterdin, eksik gördüğün bir şey var mı?" diye sordu. Makama oturan öğrenci Aras Demir Bozbağ ise, "Ben Kaymakam olsaydım online eğitim gören her öğrenciye tablet ve bilgisayar dağıtırdım. Sağlık yerlerine yatak yardımı yapardım" dedi. KENDİLERİ KÜÇÜK HEDEFLERİ BÜYÜK Daha sonra Kaymakam Güler öğrencilere ileride ne olmak istediklerini sorduğunda Asya İşildak bilim insanı olmak istediğini, Aras Demir Bozbağ ise avukat olmak istediğini belirtti. Kaymakam Mustafa Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak Asya İşildak ve Aras Demir Bozbağ’a kitap ve kalem seti hediye ederek derslerinde başarılar diledi.
Kaymakam Güler gitti yerine onlar geldi!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile her yıl düzenlenen temsili makam devri ile bu sene Gebze Kaymakamlığını Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu öğrencileri temsil etti. Etkinlik çerçevesinde Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Asya İşildak ve Aras Demir Bozbağ ile Ayşe Sıdıka Alışan İlkokulu Okul Müdürü Mustafa Pala, Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Mustafa Güler tarafından karşılanan temsili Kaymakamlar Asya İşildak ve Aras Demir Bozbağ’a devraldığı Kaymakamlık Makamı hakkında bilgi verildi. Kaymakam Güler, Kaymakamlık Makamının ilçenin başı ve temsilcisi olduğunu; ayrı ayrı her bir Bakanlığın ve ayrıca bütün olarak Cumhurbaşkanımızın ilçede temsilcisi olduğunu hatırlatarak, temsili Kaymakamlar Asya İşildak ve Aras Demir Bozbağ’ın şahsında, tüm dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

MİNİK KAYMAKAM ASYA’NIN ÖNCELİĞİ ASAYİŞ VE SAĞLIK OLDU

Kaymakam Güler devir sırasında yaptığı konuşmada “Sizleri bugün burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bizlerin oturduğu makamlara, yarın sizler oturacak ve ülkemizi yöneteceksiniz. Devlet olarak, millet olarak sizlere en iyi şartları hazırlamanın gayreti içindeyiz. Sizlerin de hazırlanan imkânları en iyi şekilde değerlendirmenizi ve başarılı olmanızı istiyoruz. Bu konuda sizlere güveniyoruz.” dedi. Kaymakam Mustafa Güler, ilk olarak öğrenci Asya İşildak’a makamını devretti ve şu soruyu sordu; "Sen Kaymakam olsaydın nelere önem verirdin?" diye sordu.  Makama oturan öğrenci Asya İşildak ise; "Öncelikle asayişe daha sonra sağlık ve eğitime önem verirdim." dedi.

MİNİK KAYMAKAM ARAS’IN İLK TALİMATI; ‘HER ÖĞRENCİYE TABLET’

Kaymakamın görev, yetki ve sorumlulukları hakkında yapmış olduğu sohbet sonrasında Kaymakam Güler, öğrenci Aras Demir Bozbağ’a makamını devrederek şu soruyu sorudu;  "Gebze Kaymakamısın, nasıl talimat verirdin, kime ne söylemek isterdin, eksik gördüğün bir şey var mı?" diye sordu. Makama oturan öğrenci Aras Demir Bozbağ ise, "Ben Kaymakam olsaydım online eğitim gören her öğrenciye tablet ve bilgisayar dağıtırdım. Sağlık yerlerine yatak yardımı yapardım" dedi.

KENDİLERİ KÜÇÜK HEDEFLERİ BÜYÜK

Daha sonra Kaymakam Güler öğrencilere ileride ne olmak istediklerini sorduğunda Asya İşildak bilim insanı olmak istediğini, Aras Demir Bozbağ ise avukat olmak istediğini belirtti. Kaymakam Mustafa Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak Asya İşildak ve Aras Demir Bozbağ’a kitap ve kalem seti hediye ederek derslerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.