Başkan Bıyık’tan çocuklara anlamlı ziyaret

Darıca 24.04.2021 - 13:49, Güncelleme: 24.04.2021 - 13:49
 

Başkan Bıyık’tan çocuklara anlamlı ziyaret

Başkan Bıyık’tan çocuklara anlamlı ziyaret

Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık; Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hasta çocukları ziyaret etti. Ziyarette çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayan Başkan Bıyık, çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık; “Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatmakta olan çocuklarımızı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi. BAŞHEKİM GÜNEŞ’TEN BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bıyık’a teşekkür etti. Başhekim Güneş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Kıymetli başkanım Pandemi sürecinde hastanemize vermişim olduğunuz maddi ve manevi desteklerinizden dolayı çok hastanem ve çalışanlarım adına çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.” ​
Başkan Bıyık’tan çocuklara anlamlı ziyaret

Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık; Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hasta çocukları ziyaret etti. Ziyarette çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayan Başkan Bıyık, çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık; “Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatmakta olan çocuklarımızı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

BAŞHEKİM GÜNEŞ’TEN BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Bıyık’a teşekkür etti. Başhekim Güneş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Kıymetli başkanım Pandemi sürecinde hastanemize vermişim olduğunuz maddi ve manevi desteklerinizden dolayı çok hastanem ve çalışanlarım adına çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.