Kaymakam Güler ve eşi o aileleri unutmadı

Gebze 14.05.2021 - 10:55, Güncelleme: 14.05.2021 - 10:55
 

Kaymakam Güler ve eşi o aileleri unutmadı

Kaymakam Güler ve eşi o aileleri unutmadı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler, bayram ziyaretleri çerçevesinde şehit ve gazi ailelerini unutmayarak bayramlarını kutladı. Kaymakam Güler ziyaret programı kapsamında ilk olarak 2016 tarihinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde vatani görevini yaparken teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan’ın ailesini ziyaret ederek bayramını kutladı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Kaymakam Güler “ Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimize Allahtan rahmet Kıymetli ailelerine sabır diliyorum” dedi. MİNNETLE YAD EDİYORUZ Güler Çifti buradaki ziyaretin ardından 2016 yılında çatışma sonucu şehit olan Köy koruyucusu Adem Demir’in ailesini ziyaret ederek bayramını tebrik etti. Daha sonra 1997 yılında Edirne ilinde görev esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Piyade Er Emin Doğan’ın baba evini ziyaret eden Kaymakam Güler’in son durağı Güzeller Mahallesinde ikamet eden Gazi Ergin Koşar’ın ailesi oldu. Şehit aileleriyle ve gazilerimiz ile sohbet ederek yakın ilgi gösteren Güler çifti, “Ramazan Bayramı dolayısıyla vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ettik. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, kıymetli şehit ailelerimizin ve Gebzeli hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum” açıklamasında bulundu. HEDİYELER VERDİ Gerçekleşen ziyaretlerde, Kaymakam Mustafa Güler ve Eşi Nuray Güler şehit ailelerine ve gazilerimize çiçek takdim ederken, şehitlerin kıymetli emanetleri olan çocuklarına da oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi. Şehit aileleri ve gazilerimiz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Mustafa Güler’e ve eşi Nuray Güler hanımefendiye teşekkür ettiler.
Kaymakam Güler ve eşi o aileleri unutmadı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler, bayram ziyaretleri çerçevesinde şehit ve gazi ailelerini unutmayarak bayramlarını kutladı.

Kaymakam Güler ziyaret programı kapsamında ilk olarak 2016 tarihinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde vatani görevini yaparken teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan’ın ailesini ziyaret ederek bayramını kutladı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Kaymakam Güler “ Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimize Allahtan rahmet Kıymetli ailelerine sabır diliyorum” dedi.

MİNNETLE YAD EDİYORUZ

Güler Çifti buradaki ziyaretin ardından 2016 yılında çatışma sonucu şehit olan Köy koruyucusu Adem Demir’in ailesini ziyaret ederek bayramını tebrik etti. Daha sonra 1997 yılında Edirne ilinde görev esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Piyade Er Emin Doğan’ın baba evini ziyaret eden Kaymakam Güler’in son durağı Güzeller Mahallesinde ikamet eden Gazi Ergin Koşar’ın ailesi oldu. Şehit aileleriyle ve gazilerimiz ile sohbet ederek yakın ilgi gösteren Güler çifti, “Ramazan Bayramı dolayısıyla vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimizi evlerinde ziyaret ettik. Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, kıymetli şehit ailelerimizin ve Gebzeli hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum” açıklamasında bulundu.

HEDİYELER VERDİ

Gerçekleşen ziyaretlerde, Kaymakam Mustafa Güler ve Eşi Nuray Güler şehit ailelerine ve gazilerimize çiçek takdim ederken, şehitlerin kıymetli emanetleri olan çocuklarına da oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi. Şehit aileleri ve gazilerimiz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Mustafa Güler’e ve eşi Nuray Güler hanımefendiye teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.