Gebzespor’a 500 Bin TL’lik destek!

Spor 17.05.2021 - 18:10, Güncelleme: 17.05.2021 - 18:10
 

Gebzespor’a 500 Bin TL’lik destek!

Gebzespor’a 500 Bin TL’lik destek!

Gebze Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında Gebzespor’a ve amatör spor kulüplerine toplam 500 Bin TL’lik nakdi destek sağlanması oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Başkanı Büyükgöz, “Gebzespor’un daima yanında olduklarını belirterek, pandemi nedeniyle bu sene BAL ligi sağlıklı koşullarda ilerlemiyor. Gebzespor için gayretimizin büyük kısmını gelecek sezona saklıyoruz” dedi. İktidar ve muhalefetin ortak paydası olan Gebzespor için, tüm partilerden tam destek gelmesi Gebze kamuoyunda büyük memnuniyet yarattı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Gebzespor, Gebze’nin bir değeridir. Gebzespor, 66 yıl önce kurulmuş bir spor kulübümüz. Daha nice başarılarla dolu yıllar inşallah önümüzdeki yıllarda Gebze’ye kazandırır ve sevincimizi hep birlikte yaşarız. Geçen sene 300 Bin TL’lik nakdi destek sağlamıştık. Bu sene de Gebzespor ve amatör spor kulüplerimiz için 500 Bin TL’lik destek sağlayacağız” dedi. BÜYÜKGÖZ: GEBZESPOR DAHA YUKARI NOKTALARDA OLMALI İyi Parti meclis üyesi Birol Elüstü’nün, “Gebzespor’la ilgili gerçek düşünceniz ve hedefiniz nedir, şampiyonluklar gelecek mi?” sorusuna yanıt veren Belediye Başkanı Büyükgöz, “Gebzespor’la alakalı düşüncem net. Kurumsal hafıza açısından, aidiyet açısından Gebze’nin marka değeridir. Başarısını istemekten başka bir kelime ağzımızdan çıkamaz. Hukuk ve hakkaniyet çerçevesinde vatandaş-devlet el ele kamuoyunu da bu işin içine çekerek, yönetimini daha da güçlendirerek Gebzespor daha yukarı noktalarda olmalı. BAL ligi için yapılan son açıklamada, lige katılmayanlar için yarışmacı hakları saklı kalacak. Pandemiden dolayı çok sağlıklı bir lig oynanacak gibi gözükmüyor. Bu nedenle bu sezon sadece rutin desteğimizi sunup, gayretimizi gelecek sezona harcayacağız” dedi. CHP’Lİ ARSLAN: GEBZESPOR’A KALICI GELİRLER SAĞLANMALI CHP meclis üyesi Saide Arslan da Gebzespor ile ilgili olumlu sözler sarf ederek, “Gebzespor, Gebze’nin gururudur. Gebzespor ve Gebze’deki amatörler için elimizden geleni yapmalıyız. Ancak Gebzespor sadece belediyenin desteğiyle ayakta kalamaz. Kulübe kalıcı gelirler sağlayarak, iş insanlarını da devreye sokup, sanayicilerden faydalanılmalı” dedi.
Gebzespor’a 500 Bin TL’lik destek!

Gebze Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında Gebzespor’a ve amatör spor kulüplerine toplam 500 Bin TL’lik nakdi destek sağlanması oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Başkanı Büyükgöz, “Gebzespor’un daima yanında olduklarını belirterek, pandemi nedeniyle bu sene BAL ligi sağlıklı koşullarda ilerlemiyor. Gebzespor için gayretimizin büyük kısmını gelecek sezona saklıyoruz” dedi.

İktidar ve muhalefetin ortak paydası olan Gebzespor için, tüm partilerden tam destek gelmesi Gebze kamuoyunda büyük memnuniyet yarattı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Gebzespor, Gebze’nin bir değeridir. Gebzespor, 66 yıl önce kurulmuş bir spor kulübümüz. Daha nice başarılarla dolu yıllar inşallah önümüzdeki yıllarda Gebze’ye kazandırır ve sevincimizi hep birlikte yaşarız. Geçen sene 300 Bin TL’lik nakdi destek sağlamıştık. Bu sene de Gebzespor ve amatör spor kulüplerimiz için 500 Bin TL’lik destek sağlayacağız” dedi.

BÜYÜKGÖZ: GEBZESPOR DAHA YUKARI NOKTALARDA OLMALI

İyi Parti meclis üyesi Birol Elüstü’nün, “Gebzespor’la ilgili gerçek düşünceniz ve hedefiniz nedir, şampiyonluklar gelecek mi?” sorusuna yanıt veren Belediye Başkanı Büyükgöz, “Gebzespor’la alakalı düşüncem net. Kurumsal hafıza açısından, aidiyet açısından Gebze’nin marka değeridir. Başarısını istemekten başka bir kelime ağzımızdan çıkamaz. Hukuk ve hakkaniyet çerçevesinde vatandaş-devlet el ele kamuoyunu da bu işin içine çekerek, yönetimini daha da güçlendirerek Gebzespor daha yukarı noktalarda olmalı. BAL ligi için yapılan son açıklamada, lige katılmayanlar için yarışmacı hakları saklı kalacak. Pandemiden dolayı çok sağlıklı bir lig oynanacak gibi gözükmüyor. Bu nedenle bu sezon sadece rutin desteğimizi sunup, gayretimizi gelecek sezona harcayacağız” dedi.

CHP’Lİ ARSLAN: GEBZESPOR’A KALICI GELİRLER SAĞLANMALI

CHP meclis üyesi Saide Arslan da Gebzespor ile ilgili olumlu sözler sarf ederek, “Gebzespor, Gebze’nin gururudur. Gebzespor ve Gebze’deki amatörler için elimizden geleni yapmalıyız. Ancak Gebzespor sadece belediyenin desteğiyle ayakta kalamaz. Kulübe kalıcı gelirler sağlayarak, iş insanlarını da devreye sokup, sanayicilerden faydalanılmalı” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.