“Allah’ım sen nelere kadirsin”

Siyaset 18.05.2021 - 09:53, Güncelleme: 18.05.2021 - 09:54
 

“Allah’ım sen nelere kadirsin”

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz da bir dönem AK Parti’ye oy toplamak için mitingler düzenleyen Sedat Peker’in izlenme sayılarına dikkat çekerek, “Allah’ım sen nelere kadirsin” dedi.

Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar’a ilişkin iddialarda bulunduğu videolar izlenme rekorları kırıyor. Peker’in yayınladığı beş videonun toplamda izlenme sayısı 15 milyonu aştı. Karadağ’dan kaçtığı Dubai'den yayınlar yaptığını söyleyen Peker “Berat Albayrak seni hapse attıracak dediler. O kadar çok kişi söyledi ki ben de önlem olarak yurtdışına çıktım. Ama komploymuş” diyerek başladığı videolarının önceki gün beşincisini yayınladı. ‘Her günahın bir intikam meleği olur’ başlıklı bu video saat 10 saatte 2 milyon kişi tarafından izlendi. 700 BİN İZLENME SAYISI İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz da bir dönem AK Parti’ye oy toplamak için mitingler düzenleyen Sedat Peker’in izlenme sayılarına dikkat çekti. Başkan Yılmaz, “Bir dönem AK Parti’ye oy toplamak için mitingler düzenleyen Sedat Peker, Youtube üzerinden 5.videosunu yayınladı. 700 bin izlenme sayısına ulaştı. Allah’ım sen nelere kadirsin” dedi.
İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz da bir dönem AK Parti’ye oy toplamak için mitingler düzenleyen Sedat Peker’in izlenme sayılarına dikkat çekerek, “Allah’ım sen nelere kadirsin” dedi.

Sedat Peker’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ve oğlu Tolga Ağar’a ilişkin iddialarda bulunduğu videolar izlenme rekorları kırıyor. Peker’in yayınladığı beş videonun toplamda izlenme sayısı 15 milyonu aştı. Karadağ’dan kaçtığı Dubai'den yayınlar yaptığını söyleyen Peker “Berat Albayrak seni hapse attıracak dediler. O kadar çok kişi söyledi ki ben de önlem olarak yurtdışına çıktım. Ama komploymuş” diyerek başladığı videolarının önceki gün beşincisini yayınladı. ‘Her günahın bir intikam meleği olur’ başlıklı bu video saat 10 saatte 2 milyon kişi tarafından izlendi.

700 BİN İZLENME SAYISI

İYİ Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz da bir dönem AK Parti’ye oy toplamak için mitingler düzenleyen Sedat Peker’in izlenme sayılarına dikkat çekti. Başkan Yılmaz, “Bir dönem AK Parti’ye oy toplamak için mitingler düzenleyen Sedat Peker, Youtube üzerinden 5.videosunu yayınladı. 700 bin izlenme sayısına ulaştı. Allah’ım sen nelere kadirsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.