Yıldız, Ellibeş’e siyasi çirkinliği anlattı

Siyaset 21.05.2021 - 15:08, Güncelleme: 21.05.2021 - 15:08
 

Yıldız, Ellibeş’e siyasi çirkinliği anlattı

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş hakkında açıklamalarda bulundu.

İyi Partili Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Netanyahu teşbihi AK Partililerin çoğu gibi Sn. Ellibeş’in de çok gücüne gidip canını yakmış olmalı ki ‘Siyasi hayatımızın en büyük çirkinliklerinden birisi’ olarak ifade etme gafletine düşmüştür. Böylece son dönemde adet haline getirdikleri ayrıştırıcı ve kışkırtıcı dile dahil olmuştur. Sn. Ellibeş siyasi çirkinlik arıyorsa öncelikle devletin bakanlarıyla mafya arasındaki çirkin ilişkilere bakmalı. Kadınların iç çamaşırlarını dahi konu eden söylemlere kulak vermeli. Ananı da al git denen çiftçimize, yerlerde tekmelenen Somalı madencimize, camilerimizde biber gazıyla kovalanan cemaatimize, bekçiden korunmak için polis çağıran hemşerimize bakmalıdır. ÇİRKİN POLİTİKALARINIZI İZLEMEYE DEVAM EDİN Sn. Ellibeş, bakın aslında siyasi çirkinlik nedir? Siyasi çirkinlik; fikrini söyleyenin hain, hakkını arayanın terörist, yolsuzlukları sormaya kalkanın bölücü ilan edilmesidir. Yaşadığımız, yaşattığınız Türkiye maalesef budur ve siyasi çirkinliğin ta kendisi bu tutumunuzdur. Boş cümlelerle İsrail karşıtı Filistin yanlısı gibi yorumlar siyasi çirkinliğin bile ötesidir. Gerçekten İsrail’e karşı mısınız? Ver madalyayı geri, kapat İsrail’i füzelerden koruyan Kürecik’i, iptal et askeri ve ekonomik iş birliği sözleşmelerini görelim ve inanalım. Yoksa boş laflarla çirkin politikalarınızı izlemeye devam edelim.”
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş hakkında açıklamalarda bulundu.

İyi Partili Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in Netanyahu teşbihi AK Partililerin çoğu gibi Sn. Ellibeş’in de çok gücüne gidip canını yakmış olmalı ki ‘Siyasi hayatımızın en büyük çirkinliklerinden birisi’ olarak ifade etme gafletine düşmüştür. Böylece son dönemde adet haline getirdikleri ayrıştırıcı ve kışkırtıcı dile dahil olmuştur. Sn. Ellibeş siyasi çirkinlik arıyorsa öncelikle devletin bakanlarıyla mafya arasındaki çirkin ilişkilere bakmalı. Kadınların iç çamaşırlarını dahi konu eden söylemlere kulak vermeli. Ananı da al git denen çiftçimize, yerlerde tekmelenen Somalı madencimize, camilerimizde biber gazıyla kovalanan cemaatimize, bekçiden korunmak için polis çağıran hemşerimize bakmalıdır.

ÇİRKİN POLİTİKALARINIZI İZLEMEYE DEVAM EDİN

Sn. Ellibeş, bakın aslında siyasi çirkinlik nedir? Siyasi çirkinlik; fikrini söyleyenin hain, hakkını arayanın terörist, yolsuzlukları sormaya kalkanın bölücü ilan edilmesidir. Yaşadığımız, yaşattığınız Türkiye maalesef budur ve siyasi çirkinliğin ta kendisi bu tutumunuzdur. Boş cümlelerle İsrail karşıtı Filistin yanlısı gibi yorumlar siyasi çirkinliğin bile ötesidir. Gerçekten İsrail’e karşı mısınız? Ver madalyayı geri, kapat İsrail’i füzelerden koruyan Kürecik’i, iptal et askeri ve ekonomik iş birliği sözleşmelerini görelim ve inanalım. Yoksa boş laflarla çirkin politikalarınızı izlemeye devam edelim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.