Darıca'da sosyal tesisler 1 Haziran'a hazırlanıyor!

Darıca 22.05.2021 - 11:42, Güncelleme: 22.05.2021 - 11:42
 

Darıca'da sosyal tesisler 1 Haziran'a hazırlanıyor!

Darıca'da sosyal tesisler 1 Haziran'a hazırlanıyor!

1 Haziran’da yeni normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete girecek olan Darıca Belediyesi sosyal tesislerinde hazırlıklar başladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan kafe ve restoranlar, 1 Haziran’dan itibaren kapılarını açmaya hazırlanıyor. Normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmete girecek olan Darıca Belediyesi sosyal tesislerinde de hazırlıklar başladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da büyük önem verdiği ve yenileme çalışmalarını sürdüğü sosyal tesisler, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 1 Haziran’a hazırlanıyor. Sosyal tesislerin girişine el dezenfekte stantları koyan Darıca Belediyesi, temizlik ve dezenfekte işlemleri de gerçekleştirdi. Sosyal tesislerdeki oturma düzeni ve masaları da genelge doğrultusunda düzenleyen Darıca Belediyesi, vatandaşların sağlığı ve huzuru için her türlü detayı düşünürken gerekli tedbirleri de aldı. BIYIK: “HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK” Normalleşmeyle birlikte açılışa hazır olduklarını ifade eden Darıca Belediyesi yetkilileri, “Bilindiği gibi Sağlık Bakanımızın büyük aşı hamlesi müjdesini vermesinin ardından bizler de çok özlediğiniz sosyal tesislerimizi düzenlemeye ve 1 Haziran’daki açılışa hazır hâle getirmeye devam ediyoruz. 1 Haziran itibariyle yeni normalleşme adımları kapsamında sosyal tesislerimizi açmış olacağız. Bizler sosyal tesislerimizde her türlü tedbirleri aldık ve hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Yeni normalleşme sürecinde vatandaşlarımızdan istediğimiz belirlenen kurallara uymalarını ve bu süreci hep birlikte el ele vererek birlikte atlatmamız” ifadeleri kullanıldı.
Darıca'da sosyal tesisler 1 Haziran'a hazırlanıyor!

1 Haziran’da yeni normalleşme süreci ile birlikte yeniden hizmete girecek olan Darıca Belediyesi sosyal tesislerinde hazırlıklar başladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan kafe ve restoranlar, 1 Haziran’dan itibaren kapılarını açmaya hazırlanıyor. Normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmete girecek olan Darıca Belediyesi sosyal tesislerinde de hazırlıklar başladı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da büyük önem verdiği ve yenileme çalışmalarını sürdüğü sosyal tesisler, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 1 Haziran’a hazırlanıyor. Sosyal tesislerin girişine el dezenfekte stantları koyan Darıca Belediyesi, temizlik ve dezenfekte işlemleri de gerçekleştirdi. Sosyal tesislerdeki oturma düzeni ve masaları da genelge doğrultusunda düzenleyen Darıca Belediyesi, vatandaşların sağlığı ve huzuru için her türlü detayı düşünürken gerekli tedbirleri de aldı.

BIYIK: “HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK”

Normalleşmeyle birlikte açılışa hazır olduklarını ifade eden Darıca Belediyesi yetkilileri, “Bilindiği gibi Sağlık Bakanımızın büyük aşı hamlesi müjdesini vermesinin ardından bizler de çok özlediğiniz sosyal tesislerimizi düzenlemeye ve 1 Haziran’daki açılışa hazır hâle getirmeye devam ediyoruz. 1 Haziran itibariyle yeni normalleşme adımları kapsamında sosyal tesislerimizi açmış olacağız. Bizler sosyal tesislerimizde her türlü tedbirleri aldık ve hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Yeni normalleşme sürecinde vatandaşlarımızdan istediğimiz belirlenen kurallara uymalarını ve bu süreci hep birlikte el ele vererek birlikte atlatmamız” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.