Saadet Gebze’den Beylikbağı seferi

Siyaset 23.05.2021 - 11:54, Güncelleme: 23.05.2021 - 11:54
 

Saadet Gebze’den Beylikbağı seferi

Saadet Gebze’den Beylikbağı seferi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Beylikbağı bölgesine çıkartma yaptı. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer, Beylikbağı’nda esnaf ile bir araya gelerek hem sorunları dinledi hem de Saadet Partisinin hedeflerini detaylıca anlatmış oldu. Mustafa Türel ve partililer gün boyunca esnafın derdine ve sıkıntılarına ortak oldular. Saadet Partisi Gebze çalışmalarına devam ediyor.  Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer, Beylikbağı’nda esnaf ile bir araya gelerek esnafın nabzını ölçtüler. Tüm günlerini esnaf ziyaretine ayıran partililer, Beylikbağı’nın sorunlarını dinlerken yapılacaklar konusunda esnaf ile fikir alışverişinde bulundular. İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer, salgın döneminden etkilenen esnafla buluşurken onların dertlerini, isteklerini ve arzularını dinleyerek yapılması gerekenleri konuştular. BEYLİKBAĞI ÇOK DEĞERLİ BİR YER Saadet Gebze Başkanı Mustafa Türel, “Beylikbağı değerli ve önemli bir yer. Bölge insanı da aynı şekilde değerli ve önemli insanlar. Bugün buranın esnafıyla bir araya geldik. İyi ki gelmişiz, güzel ve faydalı bir işe imza attık. Esnafımızın geçim sıkıntılarına tercüman olmak için bölge esnafımızı geçim ittifakına davet ettik. Esnafımı sahiden zor durumda, geçim derdi ve ekonomik kriz arasında sıkışmış kalmışlar. Maddi manevi destek bulamadıklarını bulsalar da yetersiz kaldığını anlatıyorlar. Artık bir çare gerekiyor. Saadet Partimiz olarak kendilerine yapılması gerekenleri ve kendimizi anlattık. Çok güzel istişarelerde bulunduk. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.
Saadet Gebze’den Beylikbağı seferi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı Beylikbağı bölgesine çıkartma yaptı. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer, Beylikbağı’nda esnaf ile bir araya gelerek hem sorunları dinledi hem de Saadet Partisinin hedeflerini detaylıca anlatmış oldu. Mustafa Türel ve partililer gün boyunca esnafın derdine ve sıkıntılarına ortak oldular.

Saadet Partisi Gebze çalışmalarına devam ediyor.  Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer, Beylikbağı’nda esnaf ile bir araya gelerek esnafın nabzını ölçtüler. Tüm günlerini esnaf ziyaretine ayıran partililer, Beylikbağı’nın sorunlarını dinlerken yapılacaklar konusunda esnaf ile fikir alışverişinde bulundular. İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer, salgın döneminden etkilenen esnafla buluşurken onların dertlerini, isteklerini ve arzularını dinleyerek yapılması gerekenleri konuştular.

BEYLİKBAĞI ÇOK DEĞERLİ BİR YER

Saadet Gebze Başkanı Mustafa Türel, “Beylikbağı değerli ve önemli bir yer. Bölge insanı da aynı şekilde değerli ve önemli insanlar. Bugün buranın esnafıyla bir araya geldik. İyi ki gelmişiz, güzel ve faydalı bir işe imza attık. Esnafımızın geçim sıkıntılarına tercüman olmak için bölge esnafımızı geçim ittifakına davet ettik. Esnafımı sahiden zor durumda, geçim derdi ve ekonomik kriz arasında sıkışmış kalmışlar. Maddi manevi destek bulamadıklarını bulsalar da yetersiz kaldığını anlatıyorlar. Artık bir çare gerekiyor. Saadet Partimiz olarak kendilerine yapılması gerekenleri ve kendimizi anlattık. Çok güzel istişarelerde bulunduk. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.