Darıca Final, eğitimde kurumsallığa önem veriyor!

Darıca 24.05.2021 - 15:19, Güncelleme: 24.05.2021 - 15:19
 

Darıca Final, eğitimde kurumsallığa önem veriyor!

Darıca Final, eğitimde kurumsallığa önem veriyor!

Darıca Final Okulları başlatmış olduğu kurumsal anlaşmalara bir yenisini daha ekleyerek Gebze Medical Park Hastanesi ile protokol imzaladı. Darıca Final Okulları başlatmış olduğu kurumsal anlaşmalara bir yenisini daha ekleyerek Gebze Medical Park Hastanesi ile anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşma ile Gebze Medical Park Hastanesi’nde çalışan personelin çocuklarına eğitim indirimi uygulanacak. Protokol törenine Darıca Final Okulları’ndan Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ramazanoğlu ve Ortaokul Müdürü Murat Zengin katılırken Gebze Medical Park Hastanesi’nden yetkililer katıldı. Protokol sonrası Gebze Medical Park Hastanesi yetkilileriyle yapılan görüşmede karşılıklı iki kurumda çalışanlarına hizmet indirimi uygulayacağını belirtti. Protokol sonrası açıklama yapan Darıca Final Okulları’ndan Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ramazanoğlu, anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek personelleri için eğitimde kurumsal anlaşmaların ve çalışmaların süreceğini söyledi.
Darıca Final, eğitimde kurumsallığa önem veriyor!

Darıca Final Okulları başlatmış olduğu kurumsal anlaşmalara bir yenisini daha ekleyerek Gebze Medical Park Hastanesi ile protokol imzaladı.

Darıca Final Okulları başlatmış olduğu kurumsal anlaşmalara bir yenisini daha ekleyerek Gebze Medical Park Hastanesi ile anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşma ile Gebze Medical Park Hastanesi’nde çalışan personelin çocuklarına eğitim indirimi uygulanacak. Protokol törenine Darıca Final Okulları’ndan Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ramazanoğlu ve Ortaokul Müdürü Murat Zengin katılırken Gebze Medical Park Hastanesi’nden yetkililer katıldı. Protokol sonrası Gebze Medical Park Hastanesi yetkilileriyle yapılan görüşmede karşılıklı iki kurumda çalışanlarına hizmet indirimi uygulayacağını belirtti. Protokol sonrası açıklama yapan Darıca Final Okulları’ndan Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ramazanoğlu, anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek personelleri için eğitimde kurumsal anlaşmaların ve çalışmaların süreceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.