ADD Gebze iyi sınav verdi

Gebze 25.05.2021 - 10:09, Güncelleme: 25.05.2021 - 10:09
 

ADD Gebze iyi sınav verdi

ADD Gebze iyi sınav verdi

ADD Gebze, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında üstüne düşeni fazlasıyla yaparken bu anlamda kamuoyundan alkış almayı başardı. Nilgün Sezer Aydın Başkanlığında kısıtlı imkânlara rağmen çalışan, üstüne düşeni yapan ve takdir toplayan Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi, bir milli bayramı daha alnı açık şekilde tamamladı. Tüm sıkıntılara, pandemi dönemine ve birçok faktöre rağmen bir işin daha üstesinden gelen Nilgün Sezer Aydın ve ekibine alkış var. SENELERDİR TEMPOSU DÜŞMEDİ Uzun zamandır pandemi koşulları nedeniyle milli bayramları kısıtlı şekilde kutlayan ADD Gebze, tüm bu olanaksızlıklara karşın bir kez daha sınıfı geçti. 19 Mayıs kutlamalarında elinden geleni yapan Başkan Aydın ve ekibi bir sonraki milli bayramların özgürce kutlanacağı günlerin umudunu taşıdı. Uzun zamandır dernek başkanı olan ve birçok önemli iş başaran Başkan Aydın, bitmek bilmeyen enerjisi ve temposuyla her kesimin alkışını kazanıyor. Senelerdir oturduğu başkanlık koltuğunun hakkını veren Cumhuriyet sevdalısı Nilgün Sezer Aydın, kendisi gibi Atatürkçü nesiller yaratmak adına büyük uğraş ve gayret vermeyi sürdürüyor.
ADD Gebze iyi sınav verdi

ADD Gebze, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında üstüne düşeni fazlasıyla yaparken bu anlamda kamuoyundan alkış almayı başardı. Nilgün Sezer Aydın Başkanlığında kısıtlı imkânlara rağmen çalışan, üstüne düşeni yapan ve takdir toplayan Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şubesi, bir milli bayramı daha alnı açık şekilde tamamladı. Tüm sıkıntılara, pandemi dönemine ve birçok faktöre rağmen bir işin daha üstesinden gelen Nilgün Sezer Aydın ve ekibine alkış var.

SENELERDİR TEMPOSU DÜŞMEDİ

Uzun zamandır pandemi koşulları nedeniyle milli bayramları kısıtlı şekilde kutlayan ADD Gebze, tüm bu olanaksızlıklara karşın bir kez daha sınıfı geçti. 19 Mayıs kutlamalarında elinden geleni yapan Başkan Aydın ve ekibi bir sonraki milli bayramların özgürce kutlanacağı günlerin umudunu taşıdı. Uzun zamandır dernek başkanı olan ve birçok önemli iş başaran Başkan Aydın, bitmek bilmeyen enerjisi ve temposuyla her kesimin alkışını kazanıyor. Senelerdir oturduğu başkanlık koltuğunun hakkını veren Cumhuriyet sevdalısı Nilgün Sezer Aydın, kendisi gibi Atatürkçü nesiller yaratmak adına büyük uğraş ve gayret vermeyi sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.