İYİ Gebze uzaktan çalışmayı sürdürdü

Siyaset 25.05.2021 - 10:26, Güncelleme: 25.05.2021 - 10:26
 

İYİ Gebze uzaktan çalışmayı sürdürdü

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı aylık olağan toplantısına imza attı. Pandemi koşulları nedeniyle uzun zamandır bir araya gelemeyen partililer geleneklerine devam etti. Burak Uluköylü başkanlığında toplanan yöneticiler bir kez daha uzaktan toplantı yapmayı tercih ederken çalışmaları sürdürdü.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı aylık toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Burak Uluköylü başkanlığında toplanan yöneticiler bir kez daha uzaktan toplantı yapmayı tercih ederken çalışmaları sürdürdü. Oldukça uzun süren ve verimli geçen toplantıda partililer pandemi dönemi, yerel ve genel siyaset, yapılacak olan çalışmalar, saha çalışmaları, yaz dönemi, üye çalışmaları ve daha birçok konuda görüş alışverişi gerçekleştirdiler. Tüm yöneticilerinin katıldığı toplantıda önemli kararlar alınmış oldu. SAHAYA İNMEYİ ÇOK ÖZLEDİK İYİ Parti Gebze Başkanı Burak Uluköylü, toplantıya katılan herkese teşekkür ederken İYİ Parti ailesi olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Başkan Uluköylü “İYİ Gebze olarak pandemi koşullarına rağmen çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah salgının daha hafiflemesiyle beraber saha içi çalışmalarımız da devam edecek. Bu dönemi böyle online olarak devam ettirdik. Sahaya inmeyi özledik, en yakın zamanda yine sokakta olacağız” dedi. 
İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı aylık olağan toplantısına imza attı. Pandemi koşulları nedeniyle uzun zamandır bir araya gelemeyen partililer geleneklerine devam etti. Burak Uluköylü başkanlığında toplanan yöneticiler bir kez daha uzaktan toplantı yapmayı tercih ederken çalışmaları sürdürdü.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı aylık toplantısını gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Burak Uluköylü başkanlığında toplanan yöneticiler bir kez daha uzaktan toplantı yapmayı tercih ederken çalışmaları sürdürdü. Oldukça uzun süren ve verimli geçen toplantıda partililer pandemi dönemi, yerel ve genel siyaset, yapılacak olan çalışmalar, saha çalışmaları, yaz dönemi, üye çalışmaları ve daha birçok konuda görüş alışverişi gerçekleştirdiler. Tüm yöneticilerinin katıldığı toplantıda önemli kararlar alınmış oldu.

SAHAYA İNMEYİ ÇOK ÖZLEDİK

İYİ Parti Gebze Başkanı Burak Uluköylü, toplantıya katılan herkese teşekkür ederken İYİ Parti ailesi olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Başkan Uluköylü “İYİ Gebze olarak pandemi koşullarına rağmen çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah salgının daha hafiflemesiyle beraber saha içi çalışmalarımız da devam edecek. Bu dönemi böyle online olarak devam ettirdik. Sahaya inmeyi özledik, en yakın zamanda yine sokakta olacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.