“Yeni tedbirlerin gelmesini ümit ediyoruz”

Gebze 27.05.2021 - 09:46, Güncelleme: 27.05.2021 - 09:46
 

“Yeni tedbirlerin gelmesini ümit ediyoruz”

Gebze Ticaret Odası Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “1 Haziran’dan itibaren yeni tedbirlerin gelmesini ümit ediyoruz” dedi.

Gebze Ticaret Odası (GTO) Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Haluk Görgün’ün katılımları ile gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Toplantımızda özellikle yer alan üye firmalarımız ile ASELSAN arasında işbirliklerin gelişmesi, yeni işbirlikleri sağlanması adına çok önemli bir gün. Covid-19 hepimizin hayatını hiç düşünmediğimiz şekilde etkiledi. İş yapış şekillerimiz değişti. Alışveriş alışkanlıklarımız değişti. Hibrit çalışma modeli dediğimiz haftanın belirli günlerinde ofisten, belirli günlerde evden çalışma şekli ile tanıştık. Büyük-küçük birçok şirket ise salgının başından bu yana uzaktan çalışmaya devam ediyor. Bazı şirketler bu kararı kalıcı kıldı. Salgının sonuna geldiğimizi düşünüyorum. 1 Haziran’dan itibaren yeni tedbirlerin gelmesini ümit ediyoruz. Biraz daha sabır. Sabırla kişisel tedbirlerimizi arttırarak zor ve sıkıntılı dönemleri geride bırakmayı arzuluyoruz. NEFES KREDİSİ MÜJDESİ İş dünyasının talepleri, sorunları bizim için gerçekten çok önemli. Bu süreçte önceki dönemlerde olduğu gibi sizlerin hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Gebze Ticaret Odası olarak sürecin başladığı ilk günden itibaren Covid-19 salgının ekonomi üzerinde yarattığı etkileri aza indirmek ve bunun için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile çalışmaya devam ettik. Şimdi size bir müjdeyi vermek istiyorum. Gebze Ticaret Odası olarak talep ettiğimiz ‘Nefes Kredisi’ müjdesini TOBB’dan aldık. İnanıyoruz ki bu Nefes Kredisi can suyu olacak. Üyelerimizin bu süreçte bizlere ilettiği tüm sorunları üst mercilere ilettik. Kredinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
Gebze Ticaret Odası Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “1 Haziran’dan itibaren yeni tedbirlerin gelmesini ümit ediyoruz” dedi.

Gebze Ticaret Odası (GTO) Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sn. Prof. Dr. Haluk Görgün’ün katılımları ile gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Toplantımızda özellikle yer alan üye firmalarımız ile ASELSAN arasında işbirliklerin gelişmesi, yeni işbirlikleri sağlanması adına çok önemli bir gün. Covid-19 hepimizin hayatını hiç düşünmediğimiz şekilde etkiledi. İş yapış şekillerimiz değişti. Alışveriş alışkanlıklarımız değişti. Hibrit çalışma modeli dediğimiz haftanın belirli günlerinde ofisten, belirli günlerde evden çalışma şekli ile tanıştık. Büyük-küçük birçok şirket ise salgının başından bu yana uzaktan çalışmaya devam ediyor. Bazı şirketler bu kararı kalıcı kıldı. Salgının sonuna geldiğimizi düşünüyorum. 1 Haziran’dan itibaren yeni tedbirlerin gelmesini ümit ediyoruz. Biraz daha sabır. Sabırla kişisel tedbirlerimizi arttırarak zor ve sıkıntılı dönemleri geride bırakmayı arzuluyoruz.

NEFES KREDİSİ MÜJDESİ

İş dünyasının talepleri, sorunları bizim için gerçekten çok önemli. Bu süreçte önceki dönemlerde olduğu gibi sizlerin hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Gebze Ticaret Odası olarak sürecin başladığı ilk günden itibaren Covid-19 salgının ekonomi üzerinde yarattığı etkileri aza indirmek ve bunun için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile çalışmaya devam ettik. Şimdi size bir müjdeyi vermek istiyorum. Gebze Ticaret Odası olarak talep ettiğimiz ‘Nefes Kredisi’ müjdesini TOBB’dan aldık. İnanıyoruz ki bu Nefes Kredisi can suyu olacak. Üyelerimizin bu süreçte bizlere ilettiği tüm sorunları üst mercilere ilettik. Kredinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.