Müdür Kumuşoğlu; “Pandemide hiç dinlenmeden çalıştık”

Gebze 27.05.2021 - 16:41, Güncelleme: 27.05.2021 - 16:41
 

Müdür Kumuşoğlu; “Pandemide hiç dinlenmeden çalıştık”

Müdür Kumuşoğlu; “Pandemide hiç dinlenmeden çalıştık”

Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, gazetemize birbiri ardına önemli açıklamalar yaptı. Bugün gazetemizde yer alan habere açıklık getiren Kumuşoğlu, “Online işlem için tapu müdürlüğünde illa gelen, gelmek isteyen vatandaşlarımız oluyor. Bu da bazen yoğunluk yaratıyor, insanımızın felsefesi illa gelmek, o kağıda dokunmak üstüne kurulu. Bir şey anında oturmuyor, değişmiyor, zaman ilerledikçe bu algı da değişir. Biz son derece modern bir binada son derece güzel hizmetlere imza atacağız” dedi. Uzun yıllar İzmit Tapu müdürlüğünde çalışan ardından Gebze’de Tapu Kadastro Müdürlüğü görevine getirilen Ekrem Kumuşoğlu, bugün gazetemizde yer alan haberin ardından açıklamalarda bulundu. Müdür Kumuşoğlu, “Buraya ilk geldiğimdeki binayla şimdiki arasında benzerlik dahi yok, çok fark var. Gecemizi gündüzümüze kattık. Vatandaş memnuniyetini felsefe edindik. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışını benimsedik. Her şey online olarak yapılıyor, buna rağmen vatandaş eski alışkanlıklarıyla illa buraya gelmek istediği durumlar oluyor, bu da zamanla değişecek” dedi. KONFORLU VE GÜZEL ORTAMDA HİZMET Konforlu bir ortamda işlemlerin yapıldığını kaydeden Müdür Ekrem Kumuşoğlu, “Sağlıklı ve modern bir ortam yarattık. Gece gündüz çalışarak bunu sağladık. Pandemide bir an olsun dinlenmeden çalışan kurumların başında biz varız. Gebzeli vatandaşların yaşamı kolaylaşacak. Belli bir süre geçtikten sonra daha da iyi durumda olacağız. Hayatta her şey bir anda olmuyor. Zaman içerisinde çok daha güzel hizmetler vereceğiz. Çok çalıştık, binamızın çehresini tepeden tırnağa değiştirdik, benim hayat felsefem çalışmak üzerine. Buraya gelsinler, buradaki değişimi fark ederler, bundan eminim” şeklinde konuştu. 
Müdür Kumuşoğlu; “Pandemide hiç dinlenmeden çalıştık”

Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, gazetemize birbiri ardına önemli açıklamalar yaptı. Bugün gazetemizde yer alan habere açıklık getiren Kumuşoğlu, “Online işlem için tapu müdürlüğünde illa gelen, gelmek isteyen vatandaşlarımız oluyor. Bu da bazen yoğunluk yaratıyor, insanımızın felsefesi illa gelmek, o kağıda dokunmak üstüne kurulu. Bir şey anında oturmuyor, değişmiyor, zaman ilerledikçe bu algı da değişir. Biz son derece modern bir binada son derece güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

Uzun yıllar İzmit Tapu müdürlüğünde çalışan ardından Gebze’de Tapu Kadastro Müdürlüğü görevine getirilen Ekrem Kumuşoğlu, bugün gazetemizde yer alan haberin ardından açıklamalarda bulundu. Müdür Kumuşoğlu, “Buraya ilk geldiğimdeki binayla şimdiki arasında benzerlik dahi yok, çok fark var. Gecemizi gündüzümüze kattık. Vatandaş memnuniyetini felsefe edindik. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışını benimsedik. Her şey online olarak yapılıyor, buna rağmen vatandaş eski alışkanlıklarıyla illa buraya gelmek istediği durumlar oluyor, bu da zamanla değişecek” dedi.

KONFORLU VE GÜZEL ORTAMDA HİZMET

Konforlu bir ortamda işlemlerin yapıldığını kaydeden Müdür Ekrem Kumuşoğlu, “Sağlıklı ve modern bir ortam yarattık. Gece gündüz çalışarak bunu sağladık. Pandemide bir an olsun dinlenmeden çalışan kurumların başında biz varız. Gebzeli vatandaşların yaşamı kolaylaşacak. Belli bir süre geçtikten sonra daha da iyi durumda olacağız. Hayatta her şey bir anda olmuyor. Zaman içerisinde çok daha güzel hizmetler vereceğiz. Çok çalıştık, binamızın çehresini tepeden tırnağa değiştirdik, benim hayat felsefem çalışmak üzerine. Buraya gelsinler, buradaki değişimi fark ederler, bundan eminim” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.