Gebze’de ‘Geçim İttifakı’ çalışmaları

Siyaset 28.05.2021 - 13:39, Güncelleme: 28.05.2021 - 13:39
 

Gebze’de ‘Geçim İttifakı’ çalışmaları

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yöneticiler geçim ittifakı çalışmalarına hız verdi. Saadetli Başkan Türel, esnafın ve vatandaşların geçim sıkıntılarının had safhada olduğunu, adeta can çekiştiğini bu dönemlerin görmezden gelinemeyeceği kaydetti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yöneticiler geçim ittifakı çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları kapsamında sahaya inerek vatandaşın ve esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Mustafa Türel, “Pandemi dönemi esnafı adeta vurdu. Bunu kimse inkar edemez gözden gelemez. Esnaf kepenk kapattı. Çalışanlar işsiz kaldı. Aileler perişan oldu. Vatandaşın alım gücümü azaldı, vatandaş mutsuz halinden memnun değil. Tüm bunlar yaşanırken her şeyin dört dörtlük olduğunu iddia edenler ya bu memlekette yaşamıyor ya da bize şaka yapıyorlar. Ülke gündemiyle anlattıkları çok farklı şeyler. İnşallah Saadet Partisini yeniden iktidara taşıyarak eski güzel günleri getireceğiz” dedi. “HER ŞEY GÜZEL DİYORLAR” Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Erken seçim yok diyorlar, 2023’te diyorlar. Bu ülke iki sene daha bu şekilde mi idare edilecek? Her gün kaos her gün sıkıntı mı yaşayacağız. Esnafın vatandaşın hali böyle perişan mı olacak Sokaktaki tablo içler acısı. Sokağa çıkmazsanız tabi ki her şey dört dörtlük sanmanız da normal. Ama görünen köy de kılavuz istemez. Şu anda her açıdan kötü giden bir sistem var. Salgın var, aşılar geldi deniyor, hadi herkes aşı olsun, geç kalmadık mı? Okullar ne olacak, eğitim sistemi ne olacak?” açıklamasını yaptı.
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yöneticiler geçim ittifakı çalışmalarına hız verdi. Saadetli Başkan Türel, esnafın ve vatandaşların geçim sıkıntılarının had safhada olduğunu, adeta can çekiştiğini bu dönemlerin görmezden gelinemeyeceği kaydetti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve yöneticiler geçim ittifakı çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları kapsamında sahaya inerek vatandaşın ve esnafın talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Mustafa Türel, “Pandemi dönemi esnafı adeta vurdu. Bunu kimse inkar edemez gözden gelemez. Esnaf kepenk kapattı. Çalışanlar işsiz kaldı. Aileler perişan oldu. Vatandaşın alım gücümü azaldı, vatandaş mutsuz halinden memnun değil. Tüm bunlar yaşanırken her şeyin dört dörtlük olduğunu iddia edenler ya bu memlekette yaşamıyor ya da bize şaka yapıyorlar. Ülke gündemiyle anlattıkları çok farklı şeyler. İnşallah Saadet Partisini yeniden iktidara taşıyarak eski güzel günleri getireceğiz” dedi.

“HER ŞEY GÜZEL DİYORLAR”

Sözlerine devam eden İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Erken seçim yok diyorlar, 2023’te diyorlar. Bu ülke iki sene daha bu şekilde mi idare edilecek? Her gün kaos her gün sıkıntı mı yaşayacağız. Esnafın vatandaşın hali böyle perişan mı olacak Sokaktaki tablo içler acısı. Sokağa çıkmazsanız tabi ki her şey dört dörtlük sanmanız da normal. Ama görünen köy de kılavuz istemez. Şu anda her açıdan kötü giden bir sistem var. Salgın var, aşılar geldi deniyor, hadi herkes aşı olsun, geç kalmadık mı? Okullar ne olacak, eğitim sistemi ne olacak?” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.