Servet Günay, Çayırova için çalışıyor!

Siyaset 29.05.2021 - 11:37, Güncelleme: 29.05.2021 - 11:37
 

Servet Günay, Çayırova için çalışıyor!

Servet Günay, Çayırova için çalışıyor!

Çayırova için ziyaret turlarına ara vermeyen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova’daki kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova için çalışmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında sık sık bölge protokolü görüşüp istişarelerde bulunan Başkan Günay, İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin’i ziyaret etti. İSU’nun bölgedeki çalışmaları hakkında Müdür Gültekin’den bilgi alan Günay, AK Parti olarak Çayırova’daki tüm kamu, kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile de yakın temasta olduklarını söyledi. AMACIMIZ ÇAYIROVALILARIN MUTLULUĞU Başkan Günay ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, İSU’nun Çayırova’da yapacağı yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduğunu söyleyerek hedeflerinin Çayırova halkının mutluluğu olduğunu belirtti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden İSU Çayırova Şube Müdürü Gültekin ise, Başkan Günay’a teşekkür etti.
Servet Günay, Çayırova için çalışıyor!

Çayırova için ziyaret turlarına ara vermeyen AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova’daki kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova için çalışmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında sık sık bölge protokolü görüşüp istişarelerde bulunan Başkan Günay, İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin’i ziyaret etti. İSU’nun bölgedeki çalışmaları hakkında Müdür Gültekin’den bilgi alan Günay, AK Parti olarak Çayırova’daki tüm kamu, kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile de yakın temasta olduklarını söyledi.

AMACIMIZ ÇAYIROVALILARIN MUTLULUĞU

Başkan Günay ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, İSU’nun Çayırova’da yapacağı yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduğunu söyleyerek hedeflerinin Çayırova halkının mutluluğu olduğunu belirtti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden İSU Çayırova Şube Müdürü Gültekin ise, Başkan Günay’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.