Özyurt son yolculuğuna uğurlandı!

Gebze 29.05.2021 - 14:10, Güncelleme: 29.05.2021 - 14:10
 

Özyurt son yolculuğuna uğurlandı!

Özyurt son yolculuğuna uğurlandı!

Gebze Muhtarlar Derneği eski başkanı Kadıllı köyünde uzun dönemler Muhtarlık ve AK Parti Kadıllı mahalle başkanlığı görevlerini yapan Necati Özyurt vefat etti. Gebze Muhtarlar Derneği eski Başkanı olan ve Kadıllı Köyü’nde 5 dönem muhtar olarak görev yapmış Necati Özyurt hayatını kaybetti. Özyurt’un cenazesi dün Cuma namazının ardından Gebze Kadıllı Köyü’nde defnedildi. Özyurt’un cenaze törenine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, önceki dönem belediye başkanı Adnan Köşker, partililer ve Özyurt’un ailesi ve sevenleri katıldı.
Özyurt son yolculuğuna uğurlandı!

Gebze Muhtarlar Derneği eski başkanı Kadıllı köyünde uzun dönemler Muhtarlık ve AK Parti Kadıllı mahalle başkanlığı görevlerini yapan Necati Özyurt vefat etti.

Gebze Muhtarlar Derneği eski Başkanı olan ve Kadıllı Köyü’nde 5 dönem muhtar olarak görev yapmış Necati Özyurt hayatını kaybetti. Özyurt’un cenazesi dün Cuma namazının ardından Gebze Kadıllı Köyü’nde defnedildi. Özyurt’un cenaze törenine Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, önceki dönem belediye başkanı Adnan Köşker, partililer ve Özyurt’un ailesi ve sevenleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.