Marmara’yı ‘öldüren’ deniz salyası uydudan görüntülendi

Gündem 30.05.2021 - 12:43, Güncelleme: 30.05.2021 - 12:43
 

Marmara’yı ‘öldüren’ deniz salyası uydudan görüntülendi

Marmara’yı ‘öldüren’ deniz salyası uydudan görüntülendi

Marmara Denizi’ni kaplayan ve Hidrobiyolog Levent Artüz’ün ‘cesedin çürümesi’ olarak değerlendirdiği müsilajın (deniz salyası) vahameti uydu fotoğraflarıyla da ortaya çıktı. Marmara Denizi’nin ekosistemini çok ciddi biçimde tehdit eden, İstanbul civarında başlayıp, Kocaeli, Yalova ve ardından Bandırma ve Erdek’e kadar ulaşan müsilaj (deniz salyası) uydu fotoğraflarına da yansıdı. Fotoğrafları, gemi gözlemcisi Yörük Işık paylaştı. Görüntüler Darıca, Erdek, Silivri ve Büyükada-Tuzla bölgelerinde Marmara Denizi’nin ne halde olduğunu gözler önüne serdi      
Marmara’yı ‘öldüren’ deniz salyası uydudan görüntülendi

Marmara Denizi’ni kaplayan ve Hidrobiyolog Levent Artüz’ün ‘cesedin çürümesi’ olarak değerlendirdiği müsilajın (deniz salyası) vahameti uydu fotoğraflarıyla da ortaya çıktı.

Marmara Denizi’nin ekosistemini çok ciddi biçimde tehdit eden, İstanbul civarında başlayıp, Kocaeli, Yalova ve ardından Bandırma ve Erdek’e kadar ulaşan müsilaj (deniz salyası) uydu fotoğraflarına da yansıdı. Fotoğrafları, gemi gözlemcisi Yörük Işık paylaştı. Görüntüler Darıca, Erdek, Silivri ve Büyükada-Tuzla bölgelerinde Marmara Denizi’nin ne halde olduğunu gözler önüne serdi

 

 

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.