Soba; “Kısıtlamalar kaldırılsın”

Siyaset 31.05.2021 - 11:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 11:32
 

Soba; “Kısıtlamalar kaldırılsın”

Soba; “Kısıtlamalar kaldırılsın”

Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Soba kısıtlamalarla alakalı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kısıtlamaların kaldırılmasını arzu ettiğini söyledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Soba bugün kabine toplantısı sonrası belli olacak olan yeni normalleşme süreci ile ilgili bir değerlendirme yaparak,  kısıtlamaların kaldırılmasını arzu ettiğini söyledi. Soba sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İnşallah bugün tüm kısıtlamalar kalkar. Özellikle restoran, kafeterya ve kahvehane gibi işyerinde de. Bu tür hizmet veren işyerlerinde tüm ülkede kapatma kararı almaktansa kurallara uymayan işyerleri ne kapatma cezası verilmelidir” diyerek açılma konusunda kendi şahsısın da yasakların kaldırılması gerektiğini kaydetti.
Soba; “Kısıtlamalar kaldırılsın”

Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Soba kısıtlamalarla alakalı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak kısıtlamaların kaldırılmasını arzu ettiğini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Soba bugün kabine toplantısı sonrası belli olacak olan yeni normalleşme süreci ile ilgili bir değerlendirme yaparak,  kısıtlamaların kaldırılmasını arzu ettiğini söyledi. Soba sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İnşallah bugün tüm kısıtlamalar kalkar. Özellikle restoran, kafeterya ve kahvehane gibi işyerinde de. Bu tür hizmet veren işyerlerinde tüm ülkede kapatma kararı almaktansa kurallara uymayan işyerleri ne kapatma cezası verilmelidir” diyerek açılma konusunda kendi şahsısın da yasakların kaldırılması gerektiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.