GTÜ’den ‘Uzak Temas III’ forumu

Eğitim 05.06.2021 - 17:34, Güncelleme: 05.06.2021 - 17:34
 

GTÜ’den ‘Uzak Temas III’ forumu

GTÜ’den ‘Uzak Temas III’ forumu

GTÜ Mimarlık Bölümü tarafından organize edilen ve artık gelenekselleşen ‘Uzak Temas’ forumunun üçüncüsünü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Çok sayıda öğrenci ve öğretim üyelerinin katıldığı toplantıya Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Özlem Oral Aydın, Bölüm Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Kutlu Sevinç Kayıhan ve Dr. Öğr. Ü. Saniye Karaman Öztaş moderatörlük yaptı. GTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilay Coşgun’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda öğrenciler ve öğretim elemanları süreçle ilgili görüşlerini paylaştı. ÖĞRENCİLER DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI Her sınıftan temsilci olarak seçilen iki öğrenci görüşlerini katılımcılara ileterek sürecin öğrenciler tarafından nasıl değerlendirildiğinin görülmesi sağladı. Öğrencilerin ilettiği görüş ve sorulara yönelik ilgili öğretim elemanları söz alarak Mimarlık eğitiminin gereklerini ve ilerleyişini detaylı bir şekilde aktardı. Yaklaşık 3 saat süren forum sonunda tüm öğrenciler ve öğretim elamanları tarafından bir durum değerlendirmesi yapıldı ve önümüzdeki dönem yüz yüze eğitime geçme temennileri ile toplantı sonlandırıldı. 
GTÜ’den ‘Uzak Temas III’ forumu

GTÜ Mimarlık Bölümü tarafından organize edilen ve artık gelenekselleşen ‘Uzak Temas’ forumunun üçüncüsünü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Çok sayıda öğrenci ve öğretim üyelerinin katıldığı toplantıya Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Özlem Oral Aydın, Bölüm Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Kutlu Sevinç Kayıhan ve Dr. Öğr. Ü. Saniye Karaman Öztaş moderatörlük yaptı. GTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilay Coşgun’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda öğrenciler ve öğretim elemanları süreçle ilgili görüşlerini paylaştı.

ÖĞRENCİLER DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Her sınıftan temsilci olarak seçilen iki öğrenci görüşlerini katılımcılara ileterek sürecin öğrenciler tarafından nasıl değerlendirildiğinin görülmesi sağladı. Öğrencilerin ilettiği görüş ve sorulara yönelik ilgili öğretim elemanları söz alarak Mimarlık eğitiminin gereklerini ve ilerleyişini detaylı bir şekilde aktardı. Yaklaşık 3 saat süren forum sonunda tüm öğrenciler ve öğretim elamanları tarafından bir durum değerlendirmesi yapıldı ve önümüzdeki dönem yüz yüze eğitime geçme temennileri ile toplantı sonlandırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.