Hürriyet’e, Çayırova’da sıcak karşılama

Çayırova 08.06.2021 - 11:44, Güncelleme: 08.06.2021 - 11:44
 

Hürriyet’e, Çayırova’da sıcak karşılama

CHP Çayırova İlçe Başkanlığının yeni binasına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ziyaretin ardından esnafı dolaştı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Çayırova İlçe Başkanlığını yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve ilçe yönetiminin karşıladığı Başkan Hürriyet’e Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, Koordinatör Ozan Aksu ve Hakan Yalçın, Meclis Üyeleri Çetin Sarıca, Tuncay Aşkın, Devrim Bal ve Mehmet Baştan eşlik etti. ESNAFI VE VATANDAŞI DİNLEDİ Yeni parti binasının hayırlı olmasını dileyen Başkan Hürriyet, ilçe başkanı ve yönetim ile bölgedeki çalışmaları masaya yatırdı. Ziyaretin ardından Başkan Hürriyet ve İlçe Başkanı Soyluçiçek ile beraberindeki heyet, vatandaşlar ve esnafla sohbet ederek bölge halkının taleplerini dinledi. Başkan Hürriyet, Kızılay Çayırova şubesine giderek şube Başkanı Dr. Ali Öncü ve Başkan Yardımcısı Baran Aydın’ı da ziyaret etti. Aynı zamanda CHP İl Başkan Yardımcısı olan Baran Aydın istişareler yapan Başkan Hürriyet, ziyaretlerde esnafa hayırlı işler dileklerini iletti. SİYASET HAREKETLENECEK 2023 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı sık sık konuşulan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da yeşil ışık alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Dilovası’nın ardından Çayırova’da da ziyaretlerde bulunması, siyaseti hareketlendireceğe benziyor.
CHP Çayırova İlçe Başkanlığının yeni binasına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ziyaretin ardından esnafı dolaştı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Çayırova İlçe Başkanlığını yeni yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve ilçe yönetiminin karşıladığı Başkan Hürriyet’e Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, Koordinatör Ozan Aksu ve Hakan Yalçın, Meclis Üyeleri Çetin Sarıca, Tuncay Aşkın, Devrim Bal ve Mehmet Baştan eşlik etti.

ESNAFI VE VATANDAŞI DİNLEDİ

Yeni parti binasının hayırlı olmasını dileyen Başkan Hürriyet, ilçe başkanı ve yönetim ile bölgedeki çalışmaları masaya yatırdı. Ziyaretin ardından Başkan Hürriyet ve İlçe Başkanı Soyluçiçek ile beraberindeki heyet, vatandaşlar ve esnafla sohbet ederek bölge halkının taleplerini dinledi. Başkan Hürriyet, Kızılay Çayırova şubesine giderek şube Başkanı Dr. Ali Öncü ve Başkan Yardımcısı Baran Aydın’ı da ziyaret etti. Aynı zamanda CHP İl Başkan Yardımcısı olan Baran Aydın istişareler yapan Başkan Hürriyet, ziyaretlerde esnafa hayırlı işler dileklerini iletti.

SİYASET HAREKETLENECEK

2023 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı sık sık konuşulan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da yeşil ışık alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Dilovası’nın ardından Çayırova’da da ziyaretlerde bulunması, siyaseti hareketlendireceğe benziyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.