Acay, “Yapacağımız daha çok şey var!”

Gündem 09.06.2021 - 13:23, Güncelleme: 09.06.2021 - 13:23
 

Acay, “Yapacağımız daha çok şey var!”

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın haftalık toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Beraber yürüdüğümüz yolda yapacağımız daha çok şey var. Darıca için ve ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Darıca İlçe olağan toplantısı AK Parti Kocaeli İl yöneticisi Seda Kardaşlar Çelik, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve yöneticilerin katılımları ile gerçekleştirildi. Başkan Ufuk Acay başkanlığında toplanan AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı yerel ve genel gündemi hep birlikte değerlendirdi. Partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda pandemi başta olmak üzere Darıca’nın yerel gündemi konuşularak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Acay ve ekibi Darıca üstüne enine boyuna konuşurken saha içi ve saha çalışmalarını hep beraber değerlendirdi. YAZ KIŞ SAHADA OLACAĞIZ AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, toplantıda yaptığı konuşmada “Toplantımız hayırlı olsun. Katılım sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim, beraber yürüdüğümüz yolda yapacağımız daha çok şey var. Darıca için ve ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Normalleşme döneminde daha aktifiz, elbette kurallara uyup vatandaşımıza da kurallara uymalara konusunda uyaracağız. Yaz kış demeden AK Parti Darıca ailesi olarak çalışmaya, sahada olmaya, vatandaşa destek vermeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın haftalık toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Beraber yürüdüğümüz yolda yapacağımız daha çok şey var. Darıca için ve ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Darıca İlçe olağan toplantısı AK Parti Kocaeli İl yöneticisi Seda Kardaşlar Çelik, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve yöneticilerin katılımları ile gerçekleştirildi. Başkan Ufuk Acay başkanlığında toplanan AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı yerel ve genel gündemi hep birlikte değerlendirdi. Partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda pandemi başta olmak üzere Darıca’nın yerel gündemi konuşularak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Acay ve ekibi Darıca üstüne enine boyuna konuşurken saha içi ve saha çalışmalarını hep beraber değerlendirdi.

YAZ KIŞ SAHADA OLACAĞIZ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, toplantıda yaptığı konuşmada “Toplantımız hayırlı olsun. Katılım sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim, beraber yürüdüğümüz yolda yapacağımız daha çok şey var. Darıca için ve ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Normalleşme döneminde daha aktifiz, elbette kurallara uyup vatandaşımıza da kurallara uymalara konusunda uyaracağız. Yaz kış demeden AK Parti Darıca ailesi olarak çalışmaya, sahada olmaya, vatandaşa destek vermeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.