Sorunların çözümü için harekete geçti!

Siyaset 10.06.2021 - 12:37, Güncelleme: 10.06.2021 - 12:37
 

Sorunların çözümü için harekete geçti!

Mahalle ziyaretlerini sürdüren CHP Gebze bu defa Mustafa Paşa Mahallesi’ne konuk olarak erken seçim çalışması gerçekleştirdi. Mahallenin analinizi çıkaran CHP heyeti, sorunları tespit ederek çözümü noktasında harekete geçmek için kolları sıvadı.

Geçen hafta başlattığı mahalle çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Gebze’nin bu defaki durağı Gebze Mustafa Paşa Mahallesi oldu. Gökhan Orhan başkanlığında mahalleye giden partililer, burada erken seçim çalışması gerçekleştirdi. Meclis üyelerinin bazılarının da katıldığı program güzel görüntülere sahne olarak ilgi gördü. Mahallenin analizini çıkararak sorunları tespit eden CHP Gebzeliler, mahallenin temel sıkıntılarını ve çözüm noktaları konusunda görüş alışverişi gerçekleştirdiler. Burada büyük ilgi gören Gökhan Orhan ve ekibi mahalle ziyaretinden mutlu ayrıldılar. ORHAN; “ÇOK KEYİFLİ SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİK” Mahallede bir konuşma gerçekleştiren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “İktidara adım adım yürüdüğümüz bu zamanda, söz verdiğimiz gibi "çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkmadık el" bırakmayacağız. Bu akşamki ziyaretimiz Mustafapaşa Mahallesineydi. Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Birim başkanımız Kemal Doğan ve yönetimine, kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen partililerimize, mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz” diyerek “Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik.  Katılım sağlayan Kadın Kolları Başkanıma, Gençlik kollarımıza yönetim kurulu arkadaşlarıma ve Meclis grubumuza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.  
Mahalle ziyaretlerini sürdüren CHP Gebze bu defa Mustafa Paşa Mahallesi’ne konuk olarak erken seçim çalışması gerçekleştirdi. Mahallenin analinizi çıkaran CHP heyeti, sorunları tespit ederek çözümü noktasında harekete geçmek için kolları sıvadı.

Geçen hafta başlattığı mahalle çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Gebze’nin bu defaki durağı Gebze Mustafa Paşa Mahallesi oldu. Gökhan Orhan başkanlığında mahalleye giden partililer, burada erken seçim çalışması gerçekleştirdi. Meclis üyelerinin bazılarının da katıldığı program güzel görüntülere sahne olarak ilgi gördü. Mahallenin analizini çıkararak sorunları tespit eden CHP Gebzeliler, mahallenin temel sıkıntılarını ve çözüm noktaları konusunda görüş alışverişi gerçekleştirdiler. Burada büyük ilgi gören Gökhan Orhan ve ekibi mahalle ziyaretinden mutlu ayrıldılar.

ORHAN; “ÇOK KEYİFLİ SOHBET GERÇEKLEŞTİRDİK”

Mahallede bir konuşma gerçekleştiren CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “İktidara adım adım yürüdüğümüz bu zamanda, söz verdiğimiz gibi "çalmadık kapı, girilmedik sokak, sıkmadık el" bırakmayacağız. Bu akşamki ziyaretimiz Mustafapaşa Mahallesineydi. Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Birim başkanımız Kemal Doğan ve yönetimine, kıymetli vakitlerini ayırarak bizleri dinlemeye gelen partililerimize, mahalle sakinlerine çok teşekkür ederiz” diyerek “Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik.  Katılım sağlayan Kadın Kolları Başkanıma, Gençlik kollarımıza yönetim kurulu arkadaşlarıma ve Meclis grubumuza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.