TOSB’un ulaşım sorunu Vali Yavuz’un gündeminde!

Gebze 12.06.2021 - 12:18, Güncelleme: 12.06.2021 - 12:18
 

TOSB’un ulaşım sorunu Vali Yavuz’un gündeminde!

TOSB’un ulaşım sorunu Vali Yavuz’un gündeminde!

TOSB’un ulaşım sorunlarının istişare edildiği toplantı, Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi İlimizin önemli sanayi bölgelerinden olan ve otomotiv parça sanayicilerinin faaliyet gösterdiği (TOSB) Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin bölgesel ve çevre yollarındaki sıkıntılarının giderilmesine ilişkin görüş ve istişarelerin yapıldığı toplantı, Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. TOSB Yönetim Binasında gerçekleşen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dudaroğlu, TOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Kanca, Bölge Müdürü Murat Demir ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay katıldı. SORUN GİDERİLECEK TOSB Bölge Müdürü Murat Demir’in yaşanan ulaşım sorunu ile ilgili yaptığı sunumun ardından TOSB'un TEM ve Kuzey Marmara Oto Yolu bağlantıları ve diğer ulaşım sorunlarının giderilmesi için yapılacak çalışmalar görüşülüp, ilgili kurumların önerileri değerlendirilerek istişarelerde bulunuldu.
TOSB’un ulaşım sorunu Vali Yavuz’un gündeminde!

TOSB’un ulaşım sorunlarının istişare edildiği toplantı, Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi

İlimizin önemli sanayi bölgelerinden olan ve otomotiv parça sanayicilerinin faaliyet gösterdiği (TOSB) Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin bölgesel ve çevre yollarındaki sıkıntılarının giderilmesine ilişkin görüş ve istişarelerin yapıldığı toplantı, Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. TOSB Yönetim Binasında gerçekleşen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Karayolları 1. Bölge Müdürü Turgay Çolak, TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dudaroğlu, TOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Kanca, Bölge Müdürü Murat Demir ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay katıldı.

SORUN GİDERİLECEK

TOSB Bölge Müdürü Murat Demir’in yaşanan ulaşım sorunu ile ilgili yaptığı sunumun ardından TOSB'un TEM ve Kuzey Marmara Oto Yolu bağlantıları ve diğer ulaşım sorunlarının giderilmesi için yapılacak çalışmalar görüşülüp, ilgili kurumların önerileri değerlendirilerek istişarelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.