19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze – Halkalı arasında 542 milyon yolcu seyahat etti

Gebze 12.06.2021 - 13:39, Güncelleme: 12.06.2021 - 13:39
 

Gebze – Halkalı arasında 542 milyon yolcu seyahat etti

Gebze – Halkalı arasında 542 milyon yolcu seyahat etti

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, TBMM KİT Komisyonunda yaptığı sunumda, “Günlük 285 seferle Gebze-Söğütlüçeşme/Kazlıçeşme- Halkalı kesiminde bugüne kadar 542 milyon yolcu seyahat etti” dedi. TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonunda, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğünün 2017-2018 yıllarına ilişkin bilanço ve netice hesapları görüşüldü. TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, TBMM KİT Komisyonunda yaptığı sunumda, kalkınmanın ve modernleşmenin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan demir yollarının çağın gereklerine uygun olarak yaygınlaştırılması ve taşımacılık hacmindeki payının artırılması amacıyla yoğun bir çaba yürütüldüğünü söyledi. 542 MİLYON KİŞİ SEYAHAT ETTİ Asya ile Avrupa kıtasını boğazın altından birleştiren Marmaray’ın 76 kilometrelik Gebze-Söğütlüçeşme/Kazlıçeşme- Halkalı kesiminde bugüne kadar 542 milyon yolcunun seyahat ettiğini kaydeden TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, “Günlük 285 seferle yaklaşık 370 bin kişinin seyahat ettiği Gebze-Halkalı banliyö tren hattının hizmete alınmasıyla 185 dakikada kat edilebilen mesafe 115 dakikaya indi” dedi.
Gebze – Halkalı arasında 542 milyon yolcu seyahat etti

TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, TBMM KİT Komisyonunda yaptığı sunumda, “Günlük 285 seferle Gebze-Söğütlüçeşme/Kazlıçeşme- Halkalı kesiminde bugüne kadar 542 milyon yolcu seyahat etti” dedi.

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonunda, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğünün 2017-2018 yıllarına ilişkin bilanço ve netice hesapları görüşüldü. TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, TBMM KİT Komisyonunda yaptığı sunumda, kalkınmanın ve modernleşmenin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan demir yollarının çağın gereklerine uygun olarak yaygınlaştırılması ve taşımacılık hacmindeki payının artırılması amacıyla yoğun bir çaba yürütüldüğünü söyledi.

542 MİLYON KİŞİ SEYAHAT ETTİ

Asya ile Avrupa kıtasını boğazın altından birleştiren Marmaray’ın 76 kilometrelik Gebze-Söğütlüçeşme/Kazlıçeşme- Halkalı kesiminde bugüne kadar 542 milyon yolcunun seyahat ettiğini kaydeden TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, “Günlük 285 seferle yaklaşık 370 bin kişinin seyahat ettiği Gebze-Halkalı banliyö tren hattının hizmete alınmasıyla 185 dakikada kat edilebilen mesafe 115 dakikaya indi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.