Vatandaşlar Eskihisar’a koştular

Gebze 13.06.2021 - 14:31, Güncelleme: 13.06.2021 - 14:31
 

Vatandaşlar Eskihisar’a koştular

Vatandaşlar Eskihisar’a koştular

Cumartesi yasaklarının kalkmasıyla Gebzelilerin ilgi gösterdiği yerlerin başında Eskihisar geliyor. Vatandaşların ailece rağbet gösterdiği Eskihisar, doğal görünümü, tarihi ve sahil güzellikleriyle dikkatleri her zamanki gibi çekiyor. Cumartesi günü büyük ilgi gören Eskihisar sahil adeta insan kalabalığına ev sahipliği yaptı. Çoluk çocuk demeden herkes sabahtan akşama kadar gönüllerince eğlenerek tam kapanma dönemlerine inat büyük mutluluk yaşadılar. Güzel havanın etkisiyle sevinç yaşayan vatandaşlar geç saatlere kadar eğlendiler. Özellikle dönüş yolunda otobüslerin yetersiz kaldığı Eskihisar yolunda zaman zaman zorluklar yaşandı. Ulaşım konusunda aksaklıklar meydana gelirken bazı vatandaşların taksilerle evlerinin yolunu tuttu. Deniz kirliliğine karşın balık tutan vatandaşlar da yok dikkat çekti. Tam kapanma döneminde zorluklar çeken maddi manevi bunalan esnafın da yüzü gülerken dört dörtlük bir güne imza atıldı. Yaz mevsiminin gözdesi Eskihisar sahil görünen o ki bu sene de Gebzelilerin uğrak noktası olacak. ULAŞIM KONUSUNDA SIKINTI VARDI  Tarihi güzellikleriyle adından söz ettirmeye devam eden Eskihisar’da kültür ve sanat etkinliklerinin de başlaması muhtemel. Geçtiğimiz sene ilgi gören sinema akşamlarının bu sene de yapılması beklenirken vatandaşlar, “Evlerde uzun süre bunaldık, sıkıldık. Güzel havanın ve doğanın tadını çıkarıyoruz. Otobüs saatleri konusunda yetkililerin daha sık seferler yapmasını arzu ediyoruz. Dönüş yolunda kısıtlamaya takılmamak adına zorluklar yaşadık, umarız bu da çözülür” yorumunu yaparken çocuklarıyla güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Gebzelilerin renkli görüntülere imza attığı Eskihisar sahilinde objektiflerimize ise pek çok güzel an yansıdı. ​
Vatandaşlar Eskihisar’a koştular

Cumartesi yasaklarının kalkmasıyla Gebzelilerin ilgi gösterdiği yerlerin başında Eskihisar geliyor. Vatandaşların ailece rağbet gösterdiği Eskihisar, doğal görünümü, tarihi ve sahil güzellikleriyle dikkatleri her zamanki gibi çekiyor. Cumartesi günü büyük ilgi gören Eskihisar sahil adeta insan kalabalığına ev sahipliği yaptı. Çoluk çocuk demeden herkes sabahtan akşama kadar gönüllerince eğlenerek tam kapanma dönemlerine inat büyük mutluluk yaşadılar.
Güzel havanın etkisiyle sevinç yaşayan vatandaşlar geç saatlere kadar eğlendiler. Özellikle dönüş yolunda otobüslerin yetersiz kaldığı Eskihisar yolunda zaman zaman zorluklar yaşandı. Ulaşım konusunda aksaklıklar meydana gelirken bazı vatandaşların taksilerle evlerinin yolunu tuttu. Deniz kirliliğine karşın balık tutan vatandaşlar da yok dikkat çekti. Tam kapanma döneminde zorluklar çeken maddi manevi bunalan esnafın da yüzü gülerken dört dörtlük bir güne imza atıldı. Yaz mevsiminin gözdesi Eskihisar sahil görünen o ki bu sene de Gebzelilerin uğrak noktası olacak.

ULAŞIM KONUSUNDA SIKINTI VARDI 
Tarihi güzellikleriyle adından söz ettirmeye devam eden Eskihisar’da kültür ve sanat etkinliklerinin de başlaması muhtemel. Geçtiğimiz sene ilgi gören sinema akşamlarının bu sene de yapılması beklenirken vatandaşlar, “Evlerde uzun süre bunaldık, sıkıldık. Güzel havanın ve doğanın tadını çıkarıyoruz. Otobüs saatleri konusunda yetkililerin daha sık seferler yapmasını arzu ediyoruz. Dönüş yolunda kısıtlamaya takılmamak adına zorluklar yaşadık, umarız bu da çözülür” yorumunu yaparken çocuklarıyla güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Gebzelilerin renkli görüntülere imza attığı Eskihisar sahilinde objektiflerimize ise pek çok güzel an yansıdı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.