CHP Kocaeli’nden saha planlaması

Siyaset 13.06.2021 - 15:49, Güncelleme: 13.06.2021 - 15:49
 

CHP Kocaeli’nden saha planlaması

CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘erken seçim’ çağrısının ardından partinin tüm kademeleri ile saha planlaması yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘erken seçim’ çağrısının ardından CHP Kocaeli adeta seferberlik ilan ederek sahada daha aktif şekilde yer almak için saha planlaması yaptı. Seçim yapılana kadar sokakta vatandaşlarla iç içe olacaklarını ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, partisinin tüm kademelerini il başkanlığında toplayarak değerlendirme toplantısı düzenledi. YENİ ÇALIŞMA PLANLARI OLUŞTURACAĞIZ Toplantının ardından açıklamada bulunan CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘erken seçim’ çağrısının ardından tüm kademelerime yaptığım ‘Sandık gelene kadar sokaktayız’ çağrısı ile il örgütümüz ‘Sokak Örgütlenmesi’ için hareket geçti. Pandemi yasaklarının azalmasıyla, İl Eğitim Sekreterimiz Hikmet Koçoğlu, İl Eğitim Koordinatörümüz Özgür Çelik, İl Eğitim Komisyonu Başkanımız Seyfettin Kılınç, İl Eğitim Komisyonu Koordinatörümüz Cihat Altunyuva, ilçe eğitim sekreterlerimiz, Parti Okulu eğitmenlerimiz ve eğitim komisyonu üyelerimiz tüm ilçelerimizde devam eden Sokak Örgütlenmesi çalışmalarını değerlendirmek ve yeni çalışma planlarını oluşturmak üzere bir araya geldik” dedi.
CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘erken seçim’ çağrısının ardından partinin tüm kademeleri ile saha planlaması yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘erken seçim’ çağrısının ardından CHP Kocaeli adeta seferberlik ilan ederek sahada daha aktif şekilde yer almak için saha planlaması yaptı. Seçim yapılana kadar sokakta vatandaşlarla iç içe olacaklarını ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, partisinin tüm kademelerini il başkanlığında toplayarak değerlendirme toplantısı düzenledi.

YENİ ÇALIŞMA PLANLARI OLUŞTURACAĞIZ

Toplantının ardından açıklamada bulunan CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘erken seçim’ çağrısının ardından tüm kademelerime yaptığım ‘Sandık gelene kadar sokaktayız’ çağrısı ile il örgütümüz ‘Sokak Örgütlenmesi’ için hareket geçti. Pandemi yasaklarının azalmasıyla, İl Eğitim Sekreterimiz Hikmet Koçoğlu, İl Eğitim Koordinatörümüz Özgür Çelik, İl Eğitim Komisyonu Başkanımız Seyfettin Kılınç, İl Eğitim Komisyonu Koordinatörümüz Cihat Altunyuva, ilçe eğitim sekreterlerimiz, Parti Okulu eğitmenlerimiz ve eğitim komisyonu üyelerimiz tüm ilçelerimizde devam eden Sokak Örgütlenmesi çalışmalarını değerlendirmek ve yeni çalışma planlarını oluşturmak üzere bir araya geldik” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.