“Bu işin şakası yok, balığı unutun”

Gebze 15.06.2021 - 09:53, Güncelleme: 15.06.2021 - 09:53
 

“Bu işin şakası yok, balığı unutun”

“Bu işin şakası yok, balığı unutun”

Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilaj Eskihisar sahilde de etkisini gösterirken geçtiğimiz günlerde Gebze protokolü sahilde mıntıka temizliği yaparak deniz salyasına dikkat çekmişti. Hafta sonunda Eskihisar’a akın eden vatandaşların bazılarının sahilde balık tuttukları gözlenirken tuttukları balıkların tehlike taşıyıp taşımadığı ayrı bir soru işareti oldu. Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilaj nedeniyle denizin durumu ortada iken vatandaşların balık tutmaları kafalarda soru işareti bıraktı. “UYARILARI DİKKATE ALIN” Deniz bilimci Prof. Dr. Cemal Saydam, müsilaj tehdidi altındaki Marmara Denizi için "çok kötü durumda, şakası yok” uyarısında bulunarak “Balığı ancak tutabilirseniz yersiniz, balığı unutun" diye konuştu. Bu açıklama sonrasında ise Eskihisar sahilde balık tutan vatandaşların bir kez daha düşünmelerini göz önüne alsak da vatandaşların uyarıları dikkate almadıkları gözlemlendi.
“Bu işin şakası yok, balığı unutun”

Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilaj Eskihisar sahilde de etkisini gösterirken geçtiğimiz günlerde Gebze protokolü sahilde mıntıka temizliği yaparak deniz salyasına dikkat çekmişti. Hafta sonunda Eskihisar’a akın eden vatandaşların bazılarının sahilde balık tuttukları gözlenirken tuttukları balıkların tehlike taşıyıp taşımadığı ayrı bir soru işareti oldu. Marmara Denizi'ni etkisi altına alan müsilaj nedeniyle denizin durumu ortada iken vatandaşların balık tutmaları kafalarda soru işareti bıraktı.

“UYARILARI DİKKATE ALIN”

Deniz bilimci Prof. Dr. Cemal Saydam, müsilaj tehdidi altındaki Marmara Denizi için "çok kötü durumda, şakası yok” uyarısında bulunarak “Balığı ancak tutabilirseniz yersiniz, balığı unutun" diye konuştu. Bu açıklama sonrasında ise Eskihisar sahilde balık tutan vatandaşların bir kez daha düşünmelerini göz önüne alsak da vatandaşların uyarıları dikkate almadıkları gözlemlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.