“AK Parti iktidarı milli görüş gömleğini çıkardı”

Siyaset 15.06.2021 - 11:00, Güncelleme: 15.06.2021 - 11:00
 

“AK Parti iktidarı milli görüş gömleğini çıkardı”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, AK Parti iktidarının 1997 yılında Necmettin Erbakan tarafından kurulan D8 Birliği’nin ihmal edildiğini dile getirerek, 18 yıldır daha çok batıya önem verildiğini söyledi. Başkan Türel, “AK Parti iktidarının bir bakıma milli görüş gömleğini çıkardığı ifadesinde görmekteyiz” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında buluştu. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel Başkanlığında yapılan toplantıda D8 Birliği’nin AK Parti tarafından göz ardı edildiği, iktidarın daha çok batıya önem verdiği tepkisi dikkat çekti. Toplantıda yaptığı açıklamada Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel şu ifadelere yer verdi; “Erbakan Hocamızın 1997’de 8 ülkeyi bir araya getirerek, ekonomik, kültürel ve birçok alanda işbirliği anlayışını geliştirmek için öncü olarak kurduğu D8’in 24. Yılı kutlu olsun. AK Parti iktidarının AB sevdası D8’in hep önünde oldu. D8 BİRLİĞİ AB VE ABD SEVDASI DEVAM EDİYOR Kurulmasına liderlik ettiğimiz bir birliğin, ekonomik ve kültürel olarak ilişkilerin arttırılması için böyle bir fırsatı değerlendirmek varken, bizlere tarih boyunca düşmanlık etmiş, hiçbir fayda görmediğimiz AB’nin peşinden gitmek nasıl bir anlayışın ürünüdür? 19 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti iktidarı maalesef Avrupa Birliği’ne girmek için birçok reformu iktidarında gerçekleştirdi. Bugün hala iktidar, AB ve ABD sevdasını devam ettirmekte. BATI BİRLİKLERİNE GÖSTERİLEN İLGİ D8’E NEDEN GÖSTERİLMEDİ? En son NATO zirvesi göstermekte ki ABD Başkanı’nın ne yaptığı, ne yapacağı ya da AB liderleriyle nasıl bir görüntü verildi durumu medyamızda müthiş bir övünçle gösterilmektedir. Milletimizin vicdanına seslenmek istiyoruz; ‘Neden hep AB, ABD, NATO ya da diğer batı kurumlarına gösterilen ilgi-alaka D8’e bir kere bile gösterilmedi?’ işte bu sorunun cevabını AK Parti iktidarının bir bakıma milli görüş gömleğini çıkardığı ifadesinde görmekteyiz.” D8 BİRLİĞİ
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, AK Parti iktidarının 1997 yılında Necmettin Erbakan tarafından kurulan D8 Birliği’nin ihmal edildiğini dile getirerek, 18 yıldır daha çok batıya önem verildiğini söyledi. Başkan Türel, “AK Parti iktidarının bir bakıma milli görüş gömleğini çıkardığı ifadesinde görmekteyiz” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında buluştu. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel Başkanlığında yapılan toplantıda D8 Birliği’nin AK Parti tarafından göz ardı edildiği, iktidarın daha çok batıya önem verdiği tepkisi dikkat çekti. Toplantıda yaptığı açıklamada Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel şu ifadelere yer verdi; “Erbakan Hocamızın 1997’de 8 ülkeyi bir araya getirerek, ekonomik, kültürel ve birçok alanda işbirliği anlayışını geliştirmek için öncü olarak kurduğu D8’in 24. Yılı kutlu olsun. AK Parti iktidarının AB sevdası D8’in hep önünde oldu.

D8 BİRLİĞİ

AB VE ABD SEVDASI DEVAM EDİYOR

Kurulmasına liderlik ettiğimiz bir birliğin, ekonomik ve kültürel olarak ilişkilerin arttırılması için böyle bir fırsatı değerlendirmek varken, bizlere tarih boyunca düşmanlık etmiş, hiçbir fayda görmediğimiz AB’nin peşinden gitmek nasıl bir anlayışın ürünüdür? 19 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti iktidarı maalesef Avrupa Birliği’ne girmek için birçok reformu iktidarında gerçekleştirdi. Bugün hala iktidar, AB ve ABD sevdasını devam ettirmekte.

BATI BİRLİKLERİNE GÖSTERİLEN İLGİ D8’E NEDEN GÖSTERİLMEDİ?

En son NATO zirvesi göstermekte ki ABD Başkanı’nın ne yaptığı, ne yapacağı ya da AB liderleriyle nasıl bir görüntü verildi durumu medyamızda müthiş bir övünçle gösterilmektedir. Milletimizin vicdanına seslenmek istiyoruz; ‘Neden hep AB, ABD, NATO ya da diğer batı kurumlarına gösterilen ilgi-alaka D8’e bir kere bile gösterilmedi?’ işte bu sorunun cevabını AK Parti iktidarının bir bakıma milli görüş gömleğini çıkardığı ifadesinde görmekteyiz.”

D8 BİRLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.