AK kadınlar sahadan ses veriyor

Siyaset 16.06.2021 - 10:20, Güncelleme: 16.06.2021 - 10:20
 

AK kadınlar sahadan ses veriyor

AK Parti Çayırova Akse Mahalle Başkanı Hülya Göçer, İlçe yöneticisi Meryem Sümeyye Cevahir ve mahalle yönetimi Çayırova’da bir dizi ziyarette bulunarak, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Çayırova Kadın Kolları saha çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. AK Parti Çayırova Akse Mahalle Başkanı Hülya Göçer, İlçe yöneticisi Meryem Sümeyye Cevahir ve mahalle yönetimi Çayırova’da bir dizi ziyarette bulunarak, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Çayırova Kadın Kolları başarılı çalışmalarına devam ederken normalleşme dönemiyle beraber saha çalışmalarında tempoyu arttırdı. Verimli çalışmalara imza atan ve çalmadık kapı bırakmayan kadınlar, aynı süratle yollarına devam ediyor. HER GEÇEN GÜN ÇALIŞIYORLAR AK Parti Çayırova Kadın Kolları’nın ilçedeki performansı dikkat çekerken sürekli sahada olan kadınlar, havalarında düzelmesiyle üye çalışmaları gerçekleştiriyor. Mahallelere önem veren AK Kadınlar, örünen o ki gelecek günlerde de başarılı çalışmalarına her geçen gün yenisini ekleyerek tempolarına devam edecek.
AK Parti Çayırova Akse Mahalle Başkanı Hülya Göçer, İlçe yöneticisi Meryem Sümeyye Cevahir ve mahalle yönetimi Çayırova’da bir dizi ziyarette bulunarak, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Çayırova Kadın Kolları saha çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. AK Parti Çayırova Akse Mahalle Başkanı Hülya Göçer, İlçe yöneticisi Meryem Sümeyye Cevahir ve mahalle yönetimi Çayırova’da bir dizi ziyarette bulunarak, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Çayırova Kadın Kolları başarılı çalışmalarına devam ederken normalleşme dönemiyle beraber saha çalışmalarında tempoyu arttırdı. Verimli çalışmalara imza atan ve çalmadık kapı bırakmayan kadınlar, aynı süratle yollarına devam ediyor.

HER GEÇEN GÜN ÇALIŞIYORLAR

AK Parti Çayırova Kadın Kolları’nın ilçedeki performansı dikkat çekerken sürekli sahada olan kadınlar, havalarında düzelmesiyle üye çalışmaları gerçekleştiriyor. Mahallelere önem veren AK Kadınlar, örünen o ki gelecek günlerde de başarılı çalışmalarına her geçen gün yenisini ekleyerek tempolarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.